עבור לתוכן

עזרה\מידע בנוגע למכונית מסוג אופל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח)

רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)?

כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו")

אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי :)

תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

החלקים לרכבים אירופאים אף פעם לא זולים ...

תנסה לחפש איזה סובארו (ג'סטי) יש לה רכבים אמינים וחלקים בין (או הכי) הזולים שיש.

פורסם

לא ממליץ על קורסה, יש לנו כזאת שנת 2000 ולדעתי ממש לא אמינה.

אגב המחיר הזה נראה לי ממש מוגזם לקורסה 91, הוא צריך להוריד כמה אלפיות בשביל שיהיה סביר.

פורסם
  • מחבר

^GunX^- בקשר לחלקים על איזו עלות מדובר פחות או יותר?

Uber Scorpion- בקשר למחיר מדוע הוא צריך לרדת במחיר? מה הסיבה? (אמור לי כבר כמה חברים שהמחיר קצת לא במקום אבל לא הבנתי מדוע, אני לא מיתמצא הרבה במחירונים של מכוניות, לצערי)

מה הסיבה שאינך אוהב את הקורסה?

תודה על המידע :)

פורסם

סתכל קודם כל בMOTOCAR.co.il למידע על מחירונים ומבחנים.

חוץ מהמחירון יורדים מהמחיר עוד דברים כמו פחחות, מצב מכני ועוד ועוד.

לא יודע מה לגבי הקורסה 91, אבל ה2000 שלנו מרגישה מאוד זולה והיא לא אמינה (רק עכשיו יצאה מהמוסך אחרי 8000 שקל של טיפול ועדיין היא לא בסדר גמור)

פורסם
  • מחבר

8,000 ש"ח לטיפול שהרכב עדיין לא במצב אופטימלי?! זה המון כסף.. אני לא יכול להרשות את זה :(

האם כן הטיפולים והחלקים של האופל קורסה(שנת 91) כל כך יקרים?

בקרוב אני יקח את הרכב לנסיעת ניסיון, ואחר כך למוסך.

אם במוסך אומרים לי שהרכב במצב טוב אז יהיה כדאי לי ליקנות אותו?

פורסם

אופל מיוצרת באנגליה לכן עלות המחירים גבוה

נגיד הסובארו ג'סטי עלות החלקים תעלה פחות

פורסם
  • מחבר

קיבלתי עוד הצעה והפעם זה רכב מסוג: טויוטה קורולה שנת 1992.

הינה הסיפור שלה: הרכב עבר 180,000 קמ"ש הוא יש שנייה ובה מחברה (חברה מסויימת קנתה את הרכב ולאחר מיכן היד השנייה קנתה את הרכב מהחברה)

יש בה מזגן, ידני ולכל הניראה הייתה החלפת מנוע (ביד השנייה)

המחירון הוא:22,000

הבעלים מוכרים אותו ב- 14,000!

מה אתם אומרים על זה? איך נעים מחירי החלקים של הרכב הזה? מהיא כמות הדלק שהוא צורך?

האם כדאי לי להשקיע וליבדוק את הרכב?

פורסם

דבר ראשון תמיד על תסמוך על המוכר הישראלי.

תקח את הרכב לבדיקה לפני רכישה.

הכי פשוט תלך לפורום http://www.carsforum.co.il הם יגידו לך בדיוק את המחלות של הרכב.

יש שם אנשים מאוד מקצועיים, ולא הייתי סומך על חוות דעת של אנשים לא מקצועיים פה בפורום, במיוחד שלחלקם אף אין עדיין רשיון.

פורסם

במקרה של הטיוטה נראה לי שיש שם משהו חשוד, הבעלים מנסה להיפטר מהרכב וזה לא כי סתם לא בא לו עליו, תבדוק טוב מאוד איזה בעיה יש לו.

יכול ליהיות שהוא (האוטו) יגרום לך להוציא  אחרי הקניה הרבה כסף במוסך, שזה היה סתם ביזבוז.

אתה יכול למצוא  סובארו ליאונה בטווח מחירים שלך, לדאוג שהמנוע פסדר והיא תחזיק הרבה זמן בלי לראות מוסך (חוץ מטיפול שגרתי שיעלה משהו כמו 500 שח)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים