פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATAאז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית)אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה!ואז יש לי 3 אפשריות1-s=specifu additionat deevive2-enter=continut3-f3=exitאני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין..ואז רשום windwos xp pro.... setupsetup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup connot continue....ויש לי אפשרות ללחוץ רק על F3=quitבבקשה בבקשה בבקשה תעזרו! זה בעיה רצינית צריך ללכת לתכנאי?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אתה צריך לשים את דיסקט של הדרבריים בזמן התקנה על מנת שהוא יוכל להתקין את הכונן הקשיח שלך
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אתה צריך לשים את דיסקט של הדרבריים בזמן התקנה על מנת שהוא יוכל להתקין את הכונן הקשיח שלך אחרי שאתה לוחץ F6 הוא אמור לבקש ממך דיסקט. תשים אז את הדיסקט עם הדרייברים של הSATA
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אחרי שאתה לוחץ F6 הוא אמור לבקש ממך דיסקט. תשים אז את הדיסקט עם הדרייברים של הSATAסמתי את הדיסק מי התחלה שהפעלתי את המחשב ..צריך לעשים את הדיסקט אחרי שאני לוחץ F6?זה משנה??
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר הבעיה שעשיתי 100 פעם f6 ולא קורא כולם! יש לי את הדיסקט של הSATA התקנתי את הווינדוס לפני חודש ולא הייו בעיות! אמרתי אולי יש בעיה עם הדיסקט הוא משהו אז אני מחפש הורדה של הSATA אני לא מוצא.. הלוח שלי Asus A7N8X-E Deluxe מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו!! :'( :-[ :-[
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הבעיה שעשיתי 100 פעם f6 ולא קורא כולם!לא קורא או לא קורה ???אם אחרי שאתה לוחץ F6 לא מופיע החלון ששואל בשביל דרייבר אחרי שתי דקות בערך..זה אומר שהFים לא עובדים..לפחות לא כמו שצריך ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט צריך ללחוץ על f-lock כדי שהfים יעבדו בצורה נורמליתאני מחפש הורדה של הSATA אני לא מוצא.. הלוח שלי Asus A7N8X-E Deluxe http://www.asuscom.de/pub/ASUS/misc/ide/silicon/3114/Silicon_v1050.zipלא הבנתי מה מסובך בלמצוא את זה נכנסים באתר של אסוס לproducts>>motherboards בוחרים תדגם ולוחצים על download כדי לקבל רשימת דרייברים/ביוס להורדה
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר קרא שוב את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בהתאם בבקשה.הכתורת לא טובה? אז לאיזה כותרת לשנות?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים הרעיון הוא שהכותרת צריכה לשקף את השאלה שלך, ולא להכיל ביטויים מיותרים כמו "בבקשה תעזרו" וכו'.כותרת טובה תהיה "איך מתקינים Windows על דיסק SATA?". זו כותרת שתמשוך לנושא שלך בדיוק את האנשים שיודעים לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.