עבור לתוכן

המחשב התקלקל בבקשה תעזרו! בעיה בהתקנה של הווינדוס

Featured Replies

פורסם

אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA

אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית)

אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה!

ואז יש לי 3 אפשריות

1-

s=specifu additionat deevive

2-

enter=continut

3-

f3=exit

אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין..

ואז רשום

windwos xp pro.... setup

setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld

toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup connot continue....

ויש לי אפשרות ללחוץ רק על F3=quit

בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו! זה בעיה רצינית צריך ללכת לתכנאי?

פורסם

אתה צריך לשים את דיסקט של הדרבריים בזמן התקנה על מנת שהוא יוכל להתקין את הכונן הקשיח שלך

פורסם

אתה צריך לשים את דיסקט של הדרבריים בזמן התקנה על מנת שהוא יוכל להתקין את הכונן הקשיח שלך

אחרי שאתה לוחץ F6 הוא אמור לבקש ממך דיסקט. תשים אז את הדיסקט עם הדרייברים של הSATA

פורסם
  • מחבר

אחרי שאתה לוחץ F6 הוא אמור לבקש ממך דיסקט. תשים אז את הדיסקט עם הדרייברים של הSATA

סמתי את הדיסק מי התחלה שהפעלתי את המחשב ..צריך לעשים את הדיסקט אחרי שאני לוחץ F6?זה משנה??

פורסם

כאשר לחצת על F6 הדיסקט עם הדריברים בפנים כבר

פורסם
  • מחבר

הבעיה שעשיתי 100 פעם f6 ולא קורא כולם! יש לי את הדיסקט של הSATA התקנתי את הווינדוס לפני חודש ולא הייו בעיות! אמרתי אולי יש בעיה עם הדיסקט הוא משהו אז אני מחפש הורדה של הSATA  אני לא מוצא.. הלוח שלי Asus A7N8X-E Deluxe

מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו!! :'( :-[ :-[

פורסם

הבעיה שעשיתי 100 פעם f6 ולא קורא כולם!

לא קורא או לא קורה ???

אם אחרי שאתה לוחץ F6 לא מופיע החלון ששואל בשביל דרייבר אחרי שתי דקות בערך..זה אומר שהFים לא עובדים..לפחות לא כמו שצריך ,אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט צריך ללחוץ על f-lock כדי שהfים יעבדו בצורה נורמלית

אני מחפש הורדה של הSATA אני לא מוצא.. הלוח שלי Asus A7N8X-E Deluxe

http://www.asuscom.de/pub/ASUS/misc/ide/silicon/3114/Silicon_v1050.zip

לא הבנתי מה מסובך בלמצוא את זה נכנסים באתר של אסוס לproducts>>motherboards בוחרים תדגם ולוחצים על download כדי לקבל רשימת דרייברים/ביוס להורדה

פורסם

קרא שוב את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בהתאם בבקשה.

פורסם
  • מחבר

קרא שוב את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בהתאם בבקשה.

הכתורת לא טובה? אז לאיזה כותרת לשנות?

פורסם

הרעיון הוא שהכותרת צריכה לשקף את השאלה שלך, ולא להכיל ביטויים מיותרים כמו "בבקשה תעזרו" וכו'.

כותרת טובה תהיה "איך מתקינים Windows על דיסק SATA?". זו כותרת שתמשוך לנושא שלך בדיוק את האנשים שיודעים לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים