פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב....אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה...תודה מראש!
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מצטרף לבקשה... אבל אני צריך אוזניות ניידות איכותיות למוזיקה - נגן MP3 (אם זה משנה מטאל,רוק,ג'אז וטראנס) אני רוצה אוזניות שישמרו לי על האוזניים, לא אוזניות שכל השמיעה לי תהרס בגללם, קיים משהו כזה? תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים לכו על דגם HD 212 PRO DJ של SENNHEISER.יעלה יותר מ 400 ש"ח - בערך עוד 80 ש"ח, אבל שווה ביותר.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים יש אזניות של Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 , שנועדו בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי ועולות 299 ש"ח
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים פופו קקה. הזלמן אוזניות לא איכותיות בכלל (למשחקים מילא בגלל שיש להם סראונד..)וה212 גם לא משהו. אני הייתי מנסה להביא את הHD280 מחול בסביבות ה70-100 דולר. לא תמצאו משהו יותר טוב מזה.אלא אם אתם רוצים אוזניות פתוחות אז קנו את הGRADO SR-80 שהם גם מעולות
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים בקשר לUBER, יש ואין אופציה, כיאלו אם אני אתאמץ אני אוכל להביא\אני יכול לקנות מeBay אבל מעדיף מישראל אלה אם כן ההבדלים ממש עצומים וממש לא משתלם לקנות בארץובהנחה שאני קונה מחו'ל\eBay מה הדגם המומלץובהנחה שאני קונה בארץ, איזה דגם בארץ? וחשוב גם מאיפה, כמה שיותר באיזור ת'א-מרכז זה טוב ליתודה מראש על ההמלצות והעזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.