פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים שלום חברה.קיבלתי די וי די ואני רוצה לחבר אותו דווקא למחשב ולצפות בסרטים על מסך המחשב (21').ניסיתי לחבר את המכשיר באמצעות כבל-S-video לכרטים מסך (Radeon 9600xt) ואני לא יודע בדיוק מה הלאה?!איך מחברים הכל ואיך צופים בסרטים?תודה מראש,damage
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר התקנתי את התוכנהwindvrוקיבלתי תמצלמת אינטרנט ולא את הסרט בדי וי די.יש לציין שהגדרתי את הכניסה כ-s-videoוזה עדיין לא עזר. (למי ששאל פה, לא אין לי vivo בכרטיס מסך)אז.....מה עושים?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה הקשר למצלמת אינטרנט ??? רשמת שאתה צריך עזרה בלחבר תדיוידי למחשבאם אין לך כרטיס טלויזיה או vivo בכרטיס מסך אז אין שום דרך לחבר תדיודי.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר הקשר למצלמת אנטרנט הוא-שכשפתחתי תתוכנה ראיתי את התמונה שנותנת המצלמת אינטרנט ואין לי מושג איך !ואין לי vivoאז אין שום דרך אפשרית שאתה מכיר דרך חיבור ה-s-videoאו דרך ממיר כלשהו ???
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים הs-video זה יציאה מהכרטיס מסך. משמע אתה יכול רק להעביר דרך היציאה הזאת פלט מהכרטיס מסך.הוא לא יכול לקבל משם קלט
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים התוכנה יכולה ללכוד וידאו מכל מקור. vivo = video in video out לכרטיסי מסך ללא vivo יש רק out אתה חייב לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס מסך אם vivo כדי לחבר תדיוידי למחשב אין שום דרך אחרת אתה יכול לקנות כונן דיוידי למחשב אבל זה לא ממש אותו דבר :
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים תבדוק אם ל DVD יש יציאת VGA, להרבה נגני DVD כיום יש...ראיתי כבר כאלה עם DVI אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.