עבור לתוכן

אני צריך עזרה דחופה בקשר לנגן שלי בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB

הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה

בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

פורסם

דבר ראשון עזרת לי להחליט לגבי קניית נגן של CREATIVE

אני אקנה אותי בארץ ואשלם עליו 500ש"ח יותר כדי לא להתקל בבעיה שלך.

עכשיו לגבי הבעיה שלך, הגוף שמטפל בCREATIVE בארץ הוא Eastronics Ltd לגבי האם הם יעזרו לך אני לא יודע

כששאלתי אותם האם הם יתנו לי אחריות על מכשיר שנקנה מחו"ל תגובתם היתה "בשום פנים ואופן לא! אין מצב שתנתן אחריות למוצר שלא נקנה דרכם!! (גם לא בתשלום)"

לעומת זאת הם היבואן של CREATIVE בארץ ולכן הם (לפי דעתי) חייבים לתת לך שרות, כמובן בתשלום (כאילו אין לך אחריות על המכשיר).

Eastronics Ltd

03-6458730

03-6458777

1-800-567000

http://www.easx.co.il/

מקווה שיעזרו לך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כמה לפי דעתך\כם יעלה לי להחליף את ההארדיסק כאן בארץ(60 GB) בערך?

המכשיר עולה כיום בערך 330 דולר כמה יעלה לי להחליף את ההרדיסק???????

פורסם

הוא נתן לך את הטלפון שלהם מה הבעיה להתקשר ולשאול?

פורסם

אל תמהר לוותר על האחריות שלך (אם עדיין קיימת), תשלח אימייל או שתתקשר ליצרן - Creative (אני מאמין שתמצא את הפרטים כאן - www.creative.com) ותספר לו מה הבעיה עם הנגן ותשאל אם האחריות היא בינלאומית ותוסיף שהיבואן בארץ לא רוצה לכבד את האחריות (אם היא בינלאומית, אם היא לא תנסה לבקש מהם פיתרון).

לפני כל זה תנסה לדבר עם היבואן יכול להיות שהוא יסכים לכבד את האחריות בכל מקרה (למרות שהוא אומר שהוא לא יכבד אם המכשיר לא נקנה ממנו, יתכן וזה רק לגרום לקניה רק ממנו...).

אני ראיתי הרבה מקרים שיבואנים מתקנים/שולחים לתיקון מכשירים עם אחריות שלא נקנו מהם, חלקם בלי סיבוכים וחלקם עם הוראה מהיצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים