עבור לתוכן

האם האוזניים חשובות לך?!

Featured Replies

פורסם

כן...זאת באמת בקשה מוגזמת,

דרך אגב עוד פחות משעה כבר לילה,

ככה זה במדינה עם חוקים מטומטמים שמתחשבים במיעוט הדתי.

אצלנו הבוקר הוא ב5 והלילה נכנס ב17:00, שזה מטומטמם ביותר,

כל יום שמחשיך ב5 אני חושב ונזכר באיזה מדינה עם חוקים מפגרים אני חיי.

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לי לדמיין מישהו במועדון\הופעה מקפץ בין ההמון עם אטמי אוזניים

כמה חברים שלי דווקא הולכים למועדונים רק עם אטמים..

אני אישית לא מסוגל להנות ככה מהמוזיקה וגם מרגיש כמו מפגר..

אני בטוח שלירות פגזים בצבא בלי אטמים כבר דפק את האוזניים שלי מספיק..

פורסם

זהו ,זה בעייתי מה אני עכשיו חנון נכנס לדאנס בר נגיד , גם לא שומע את המוזיקה , גם לא את החברים.

צריך אטמים שהם שקופים ושגם לא קשה להוציא אותם ,כי ידידה שלך פתאום באה שואלת אותך משהו אתה כמו איזה חנון מתחיל להתעסק מנסה להוציא את האטמים.

בעייתי ...בעיה...

אחי, יש לך בעיה קשה הנקראת "חנון קרוהנריזוציפיה דזיס" מחלה ממש קשה... אתה סובל ממנה! למה הכול חנני אצלך? אז אתה מוציא משהו מהאוזן... So what? היא יכולה ללכת לחרבן באסלה המסריחה בשירותים של הבנות עם החום שיש שם ואז להכניס תראש לבפנים... אני לא מבין מה הקשר לחנון?

עכשיו ברצינות - אתה סובל מביטחון עצמי ירוד. אני מנחש שאתה בן 13 או משהו כזה... אתה פוחד כנראה שיחשבו שאתה חנון ואתה חושב שכל דבר דפווק הוא חנני...

אם תצריך משהו בוא אלי לאיסי 163750978 אם אתה רוצה אז אחרי שיחה קצרה תהיה בסדר גמור...

לנושא - אז זהו, שהאטמים שאני מדבר עליהם הם אטמים למוזיקאים וכמו שמישהו פה כבר אמר, הם מנמיכים את כל הצלילים באופן שווה. חשבתי על משהו שאפשר להנמיך את האטימות ולהגביה... יש רעיון? ד"א, עדיף שיהיה חד פעמי! אף אחד לא רוצה להשתמש בזה פעמיים משום שזה כמו לנגב את התחת עם אותה החתיכה [סליחה אם הגעלתי מישהו].

פורסם

לא יותר פשוט להוציא חוק שייקבע את הווליום המקסימלי

שאפשר להשמיע במועדונים ולתת קנס חמור לעובר את הסף?

חוק במועדונים ? :lol:

אם נתעלם לרגע מזה שאנשים שותים במועדונים אלכוהול מגיל 16 בערך, הם גם מעסיקים קטינים בשעות שאסור, בלי כרטיס עובד, בלי כלום. נותנים להם כסף ללא מס הכנסה ולך תדע גם מה הם מעלימים בנוסף לזה.

ווליום חזק זאת הצרה הכי קטנה שלהם

פורסם

בעע

אני בן אדם שאוהב ווליום...

אני שומע בווליום די גבוה וגם יש לי IN EAR CANAL אוזניות :-[

תגידו..

מדי פעם יש לי כזה שאני מרגיש כאילו משהו לוחץ לי על האוזניים ואני חייב לשמוע מוזיקה כלשהי

זה גם אומר שהאוזניים שלי מתחילות לההירס או שסתם אני צריך לקחת תרופות ולהתאשפז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים