עבור לתוכן

מעבד דבוק לגוף קירור

Featured Replies

פורסם

patrik אתה צריך הסבר על כמה זמן לוקח לטיפת אלכוהול להתאדות ?

עד שתלך להכין מנה חמה לארוחת צהרים כבר המעבד יהיה יבש לגמרי

תוסיף את העובדה שהמעמבד נמצא מתחת לIHS אטום למדי

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל מה כל הבולשיט הזה!?

פשוט תמשוך את המעבד כלפי חוץ הגוף קירור מהחלק הירוק וזהו.

גם לי זה קרה והשיטה הנ"ל עובדת יופי.

פורסם

patrik אתה צריך הסבר על כמה זמן לוקח לטיפת אלכוהול להתאדות ?

עד שתלך להכין מנה חמה לארוחת צהרים כבר המעבד יהיה יבש לגמרי

תוסיף את העובדה שהמעמבד נמצא מתחת לIHS אטום למדי

שמע אני משער שהמעבד שלו לא סוקט T שאין לו פינים או מעגלים פחות חשופים, אתה לוקח אחריות שאיזו טיפת אלכוהול לא נשארה בתוך בתוך המעבד? בלי קשר לאטימה של הIHS (למרות שגם היא לא אטומה 100% , יש רווחים שלא ייווצר וואקום ושבמפעל עצמו יוכלו להצמיד אותו כמו שצריך בלי לחץ אויר)

תלוי תוך כמה זמן אתה מכין ארוחת צהריים , בטוח שאתה לא מכין פרוסה עם שוקולד, ארוחה טובה זה לא 10 דקות הכנה..

פשוט שינסה למשוך את המעבד החוצה, אני לא ממליץ על חומרים מסוכנים או שיכולים לגרום לנזק בלתי הפיך במעבד

פורסם

טוב אני לא יודע לומר אבל בימים היפים שלי כשלמדתי בבית הספר אז המורה היפה שלי אמרה שאלכוהול 96 אחוז יכול לאכול את הפלסטיק(מה שיכול לפגוע במעבד) :cool2:

! או שאני מתבלבל ...

פורסם

אני לא בטוח, אבל נדמה לי שאין פלסטיק על המעבד... רק דבק אפוקסי, סיליקון, הIHS, ובמקרה שלו גם המדבקה \ דבק טרמי :lol:

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות אני משתגע!!!

פורסם

תקשיב. אם אתה לא יודע מה לעשות, לך עם כל העסק ככה לאיזה חנות מחשבים ותבקש מהם להסיר לך. זה הכי בטוח בשבילך, ובעיקר בשביל המעבד :)

אבל כמה עובדות שאולי יעזרו לך להחליט:

אלכוהול לא מוליך חשמל וב-70% הוא מתנדף תוך 5 שניות בערך.

אצטון לא בריא לפלסטיק, אז תשכח ממנו בכל מקרה.

ושוב, אם אתה לא בטוח, אז פשוט אל תעשה. עדיף לדחות את העניין עד שתביא מישהו שממש מבין בזה, או לחילופין טכנאי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם הלכתי בסוף לחנות והוציאו לי את זה באגרסיביות...

הכל בסדר....

שיהיה לכולם יום נעים וחג סוכות שמח! :xyxthumbs:

פורסם

חג שמח, וכל הכבוד לך. עשית בשכל! :hi:

פורסם

אתה ממש חיי בסרטים.. מה אתה מושפע מהסרטים של מקגייוור ?!

שים צמר גפן , עטוף טוב טוב את המעבד, טבול אותו באלכוהול 96% שים עליו גוף קירור, עטוף בשקית........ נשאר רק לזרוק גפרור על האזור של הניסוי וניהיה לך רדיאטור לא חשמלי, שים בגדים, תחתונים מה שאתה רוצה והוא יפשיר לך אותו..

ברצינות, אתה באמת חושב שהחרטות שאתה מוכר לנו כאן יעבדו על המעבד שלו, או בכלל זה מדוייק? ואם נהרס לו המעבד? מה הוא יעשה? יבוא אליך בטענות בפורום ואתה ... בראש שקט, העיקר ניסית עליו את הניסוי של החלום הבידיוני שלך.

בלי להעליב כמובן, אבל אתה רחוק מלהיות מציאותי.. קודם כל אם איזה טיפת אלכוהול נשארת במעגליי המעבד הוא יכול למסור את נשמתו יחד עם הלוח ועם מזל רע עוד כמה דברים..

בכלל תראדים כאלו הם סתם מיותרים כאן כי יש כאן ילדים שלא מבינים ויכולים למכור כאן סתם דעות שהפותח התראד שבעצמו סתום מכל הכיוונים ילך כמו שיבוט ויעשה את הדבר..

תגיד לי אתה מטומטם?

שתי עובדות קטנות.

1) אלכוהול זה החומר היחדי שמוריד מחשה טרמית ללא חשש לקורוזיה לPCB שאצטון או חומר אחר יכול לגרום.

2) אלכוהול לא מוליך חשמל!!!

לכן אלכוהול הוא החומר היחידי, שכל העולם משתמש בו כדי להסיר משחה טרמית, כיוון שהוא מפרק את החומר שמדביק אותה ביחד בקלות, ואינו יכול לפגוע בשום צורה שהיא במעבד, או בכל רכיב אחר במחשב.

ולכן...

!!!STFU

פורסם
  • מחבר

נראה לי ש DOGMA צודק בגלל שיש מדריך באתר שכותב על ניקוי המעבד ממשחה טרמית והוא

עושה את זה בעזרת אלכהל 70 אחוז

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying2.php

אז אני מניח שזה אמין...

פורסם

אלכוהול חומר בטוח לחלוטין למקרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

ככה זה נראה ... לא נראה לי שבאתר הזה ירשמו דברים לא בטוחים...

פורסם

אני הייתי חותך בסכין יפני ...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זה לא נכנס מתחת ופחדתי לחתוך את הפח של הכיסוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים