עבור לתוכן

מעבד דבוק לגוף קירור

Featured Replies

פורסם

בכל בית מרקחת..

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה להשיג כזה אלכוהול שמעתי שאפשר להשיג 70 אחוז מבתי חולים אבל זה לא מה שיוציא לך את המעבד

חבר שלי הוציא אותו עם 4 אצבעות וכנראה משך את המפזר חום שלו מילימטר מעל הליבה האמיתית מתחת אז בגלל זה המעבד לא עבד

תנסה להיתייעץ עם אנשים האחריות או החנות זה עסק מסוכן המעבד הקטן המסכן

פורסם
  • מחבר

אם היתה לי חנות לפנות אליה היה טוב

אני עם המזל שלה נראה לי משהו כמו חודשיים אחרי שקניתי החנות נסגרה...

פורסם

די לדבר שטויות, אתה נכנס לבית מרקחת מבקש אלכוהול 95% שואלים אותך בקבוק קטן או גדול אתה נפרד מ5 שקל והולך הבייתה...

פורסם
  • מחבר

וזה בטוח יעזור?

אתה יכול בבקשה לתת לי שלבים בדיוק מה לעשות?

רק אם אפשר לדעת האם זה מנסיון או מה?

פורסם

קח חתיכה של צמר גפן מספיק גדולה גדי לעטוך את המעבד ואת תחתי הסינק תשפוך כמות נדיבה של אלכוהול(96%) או אצטון(לא תמיד עוזר) תשים בשקית ניילון תסגור אותה טוב תחכה 10 דק', אחרי זה הם יפרדו בקלות...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אני אנסה את זה....

אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע אותם...

פורסם

חחח DOGMA אתה רוצה שיהרס לו המעבד אה..

תנסה למשוך אותו עם 4 אצבעות, אני מקווה שהHS שלו לא ישאר על התחתית של הגוף קירור ואז באמת תיהיה בבעייה

בכל זאת אני ממליץ לך לתת אותו לחנות טובה ומבינה ויסירו לך אותו עם או בלי תשלום, בטח משהו סמלי :P

פורסם
  • מחבר

עכשיו הפחדת אותי ממה הוא יהרס???

אין לי בעיה להביא אותו לחנות אבל איך יסירו אותו ממנו שם?

פורסם

חחח DOGMA אתה רוצה שיהרס לו המעבד אה..

תנסה למשוך אותו עם 4 אצבעות, אני מקווה שהHS שלו לא ישאר על התחתית של הגוף קירור ואז באמת תיהיה בבעייה

בכל זאת אני ממליץ לך לתת אותו לחנות טובה ומבינה ויסירו לך אותו עם או בלי תשלום, בטח משהו סמלי  :P

יהרס המעבד ממה בדיוק? אולי די לדבר שטויות...

אתה מחרטט, תמשוך תHIS כמה שאתה רוצה הוא לא ירד מהמעבד, אפשר להוריד אותו אם רוצים, אבל צריך לחתוך את האפוקסי שמחזיק אותו עם חוט דייג. ועדיין גם אם מורידים אותו המעבד עובד. ועלק אלכוהול אי אפשר להשיג... בכל בית מרקחת/פארם אפשר להשיג אותו. דיי לחרטט שטויות, ולדבר על דברים שאין לך מושג לגביהם.

פורסם
  • מחבר

אם אני ישים את הגוף קירור במיים חמים וזה יחמם קצת את המעבד זה לא יפריד אותם?

פורסם

לא הייתי שם מעבד במים, הHIS לא מחובר הרמטית לכרטיס ויכולים להשאר מים בחלל שהוא יוצר לאחר שתוציא המעבד, וברגע שתפעיל את המחשב בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז פוףףףףףףףףףףףףףףףף

פורסם

תוסיף לכך את העובדה שגוף קירור חלוד זה לא גוף קירור יעיל במיוחד

יאללה אלכוהול(למה אין כאן סמיילי של שיכור?)

פורסם

אני חייב להגיד משהו

זה פשוט מאחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי בחיים שלי!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :funn: :funn: :funn: :funn:

ולזה שמעליי סמיילי של שיכור (חשישניק מסטול מה שאתה רוצה) :jump1: :beerchug: :anim-jjd:

פורסם

קח חתיכה של צמר גפן מספיק גדולה גדי לעטוף את המעבד ואת תחתי הסינק תשפוך כמות נדיבה של אלכוהול(96%) או אצטון(לא תמיד עוזר) תשים בשקית ניילון תסגור אותה טוב תחכה 10 דק', אחרי זה הם יפרדו בקלות...

אתה ממש חיי בסרטים.. מה אתה מושפע מהסרטים של מקגייוור ?!

שים צמר גפן , עטוף טוב טוב את המעבד, טבול אותו באלכוהול 96% שים עליו גוף קירור, עטוף בשקית........ נשאר רק לזרוק גפרור על האזור של הניסוי וניהיה לך רדיאטור לא חשמלי, שים בגדים, תחתונים מה שאתה רוצה והוא יפשיר לך אותו..

ברצינות, אתה באמת חושב שהחרטות שאתה מוכר לנו כאן יעבדו על המעבד שלו, או בכלל זה מדוייק? ואם נהרס לו המעבד? מה הוא יעשה? יבוא אליך בטענות בפורום ואתה ... בראש שקט, העיקר ניסית עליו את הניסוי של החלום הבידיוני שלך.

בלי להעליב כמובן, אבל אתה רחוק מלהיות מציאותי.. קודם כל אם איזה טיפת אלכוהול נשארת במעגליי המעבד הוא יכול למסור את נשמתו יחד עם הלוח ועם מזל רע עוד כמה דברים..

בכלל תראדים כאלו הם סתם מיותרים כאן כי יש כאן ילדים שלא מבינים ויכולים למכור כאן סתם דעות שהפותח התראד שבעצמו סתום מכל הכיוונים ילך כמו שיבוט ויעשה את הדבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים