פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו ויש לי בעיה פירקתי את הכלוגיליתי שהמעבד שלי דבוק לגוף קירור הוא יושב עליו ולא זז מה הבעיה למה אי אפשר להוציא אותוממה זה נובע ואיך אני מפריד אותו?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מהצד תשפוך אלכוהול(לא בהגזמה ותזהר שלא להוריד מדבקות שקשורות לאחריות מהלוח) זה יפרק את זה... הכי טוב תתן לחנות שקנית ממנה את שניהם, ושהם ישברו את הראש.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אני רוצה להבין אם אתה מבין יש לי מאוורר שעליו גוף קירור ושמתחתי מעבד דבוקכל העסק הזה נמצא לי ביד מחובר אחד לשני... אז לא הבנתי איך להזהר שלא לשפוך על הלוח...איזה אלכוהל שלפוך סוג, משקאות או משהו מיוחד כי אין לי כלום...ממה זה נדבק לדעתך..?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים כניראה שיש על המעבד מדבקשה טרמית והיא נידבקה לגוף קירור... או שמי שמכר לך את המחשב שם לך במקום זה דבק טרמי אלכוהול או אצטון לדעתי יעשו את העבודה...רק תיזהר על המעבד
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אני מצטער לא התכוונתי להקפיץ שום דבר אני מכיר את החוקים... שכחתי לציין את המעבד שיש לי ולכן הוספתי את זה אח"כ מה זאת אומרת לדעתי... אני מפחד להרוס אותו...
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים 1. גם אם לא היתכוונת להקפיץ את הודעתך, שניי הודעות רצופות ממך ובעוד שאתה פותח התראד נקראת הקפצה.2. אם קראת את החוקים כמו תוכי ואני רואה שאתה מאשר את שגיעתך, קראת ולא הבנת אותם.3. אם אתה רוצה לשנות/להוסיף פרטים בתוכן ההודעות שלך, יש את כפתור העריכה.4. למה אתה חושב שהפורום הזה דן בבעיות כמו שלך?! זה נראה לך כמו פורום תמיכה תכנית? (הינה רמז לפורום בו הודעתך הייתה צריכה להופיע)
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים המעבד נשלף מהתושבת בלי ניתוק מסודר? הפינים בסדר הכל נראה תקין?אל תפחד להפעיל כוח לנתק את המעבד כל עוד אתה לא מעקם את הפיניםמקרים כאלה נגרמים מהתיבשות של חומר טרמי על מפזר החום במעבד (החלק הגדול שבא במגע עם ההיטסינק), במעבדים שהליבה גלויה מקרים אלו שכיחיםבמעבד אינטל שהיה לי, 50 אחוז מהפעמים שהוצאתי את ההיטסינק המעבד היה יוצא יחד איתו.. אם שום נזק לא נגרם למעבד רק תדאג לנקות אותו טוב שלא ישארו שריטות וגושים של החומר הישן..בהצלחה (:
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אין לי את הקליפס הזה שיש ברוב המקרים שמרימים מניחים את המעבד וסוגרים הכל בסדר כל הפינים בסדרמה זאת אומרת הליבה גלויה אני לא רואה את את החלק הזה: (החלק הכסוף דבוק לגוף קירור) רק השיניים פונים כלפי http://www.west.vitebsk.by/comp/cpu/Intel%20P4-2400.jpgהוא דבוק לגוף קירור איך אני מפריד במה למשוך בחלק הפלסטיק הירוק?זה נראה כאילו זה דבוק ממש חזק
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים תקנה אלכוהול 96% תשפוך כמות נדיבה על כמות לא קטנה של צמר גפן תעטוף את המעבד והסינק מלמטה ותכניס לשקית נילון לכמה דקות, אחרי 10 דק' אפילו לפני זה, הם יפרדו בקלות.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הוא יכול לצאת כשהמעבד דבוק אליו, מקסימום מתעקמים כמה פינים ואפשר ליישר אותםאחר כך אפשר לשחרר את המעבד בנוחיות
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אל תפעיל יותר מידי כוח, זה יכול לפגוע ברכיב או שהמעבד יפול ויעקם את אחד הפינים.. תתפוס מ"החלק הירוק" ותמשוך מעלה, או שתדחוף אותו הצידה.. כמובן הכל בזהירות בלי שיפגע ובלי שישרוט את תחתית הסינק(: בקיצור תפעל בחוכמה, בלי לפחד ובלי להגזים אני מעדיף בלי הקפאה ודרכים כאלו, אולי עם אלכוהול זה יצליח אבל בדרך כלל לא תמצא את זה בכל בית וזה סתם בזבוז זמן... בכל מקרה התמונה שהבאת זה עם מפזר חום (החלק שבא במגע עם הגוף קירור) יש שם הרבה שטח - הרבה חומר טרמי.. וזה מה שיוצר את הבעיה סתם שתדע על מה דיברתי, מעבדי AXP באים בלי המפזר חום הזה ובגלל זה הסבירות שאצלהם תופיע הבעיה קטן יותר http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DigitalMedia/26309A-012_Mobile_wh_72.jpg
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אין הרבה מה לעשות אתה יכול לקחת סיכון ולעשות מה שאמרו לך כאן חבר שלי גם נתקל בבעיה כמו שלך ושהוא הוציא את המעבד בשלמות הוא לא עבד יותר
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר תודה רבה לכולם אני אנסה את הכל ויעדכן אתכם בתוצאותאיפה אני מסיג אלכהל 96 אחוז???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.