עבור לתוכן

מעבד דבוק לגוף קירור

Featured Replies

פורסם

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו ויש לי בעיה פירקתי את הכל

וגיליתי שהמעבד שלי דבוק לגוף קירור הוא יושב עליו ולא זז מה הבעיה למה אי אפשר להוציא אותו

ממה זה נובע ואיך אני מפריד אותו?

תודה

• תגובות 44
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהצד תשפוך אלכוהול(לא בהגזמה ותזהר שלא להוריד מדבקות שקשורות לאחריות מהלוח) זה יפרק את זה... הכי טוב תתן לחנות שקנית ממנה את שניהם, ושהם ישברו את הראש.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבין אם אתה מבין יש לי מאוורר שעליו גוף קירור ושמתחתי מעבד דבוק

כל העסק הזה נמצא לי ביד מחובר אחד לשני... אז לא הבנתי איך להזהר שלא לשפוך על הלוח...

איזה אלכוהל שלפוך סוג, משקאות או משהו מיוחד כי אין לי כלום...

ממה זה נדבק לדעתך..?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב במעבד הוא מסוג פנטיום 4 אם זה משנה

פורסם

כניראה שיש על המעבד מדבקשה טרמית והיא נידבקה לגוף קירור...

או שמי שמכר לך את המחשב שם לך במקום זה דבק טרמי :lol:

אלכוהול או אצטון לדעתי יעשו את העבודה...רק תיזהר על המעבד

פורסם

integer למה אתה מקפיץ?

תקרא לטובתך את חוקיי הפורום!

תכיר את כפתור העריכה.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער לא התכוונתי להקפיץ שום דבר אני מכיר את החוקים...

שכחתי לציין את המעבד שיש לי ולכן הוספתי את זה אח"כ ;)

מה זאת אומרת לדעתי... אני מפחד להרוס אותו...

פורסם

1. גם אם לא היתכוונת להקפיץ את הודעתך, שניי הודעות רצופות ממך ובעוד שאתה פותח התראד נקראת הקפצה.

2. אם קראת את החוקים כמו תוכי ואני רואה שאתה מאשר את שגיעתך, קראת ולא הבנת אותם.

3. אם אתה רוצה לשנות/להוסיף פרטים בתוכן ההודעות שלך, יש את כפתור העריכה.

4. למה אתה חושב שהפורום הזה דן בבעיות כמו שלך?! זה נראה לך כמו פורום תמיכה תכנית? (הינה רמז לפורום בו הודעתך הייתה צריכה להופיע)

פורסם

המעבד נשלף מהתושבת בלי ניתוק מסודר? הפינים בסדר הכל נראה תקין?

אל תפחד להפעיל כוח לנתק את המעבד כל עוד אתה לא מעקם את הפינים

מקרים כאלה נגרמים מהתיבשות של חומר טרמי על מפזר החום במעבד (החלק הגדול שבא במגע עם ההיטסינק), במעבדים שהליבה גלויה מקרים אלו שכיחים

במעבד אינטל שהיה לי, 50 אחוז מהפעמים שהוצאתי את ההיטסינק המעבד היה יוצא יחד איתו.. אם שום נזק לא נגרם למעבד רק תדאג לנקות אותו טוב שלא ישארו שריטות וגושים של החומר הישן..

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

אין לי את הקליפס הזה שיש ברוב המקרים שמרימים מניחים את המעבד וסוגרים הכל בסדר כל הפינים בסדר

מה זאת אומרת הליבה גלויה אני לא רואה את את החלק הזה: (החלק הכסוף דבוק לגוף קירור) רק השיניים פונים כלפי

http://www.west.vitebsk.by/comp/cpu/Intel%20P4-2400.jpg

הוא דבוק לגוף קירור איך אני מפריד במה למשוך בחלק הפלסטיק הירוק?

זה נראה כאילו זה דבוק ממש חזק

פורסם

תקנה אלכוהול 96% תשפוך כמות נדיבה על כמות לא קטנה של צמר גפן תעטוף את המעבד והסינק מלמטה ותכניס לשקית נילון לכמה דקות, אחרי 10 דק' אפילו לפני זה, הם יפרדו בקלות.

פורסם

הוא יכול לצאת כשהמעבד דבוק אליו, מקסימום מתעקמים כמה פינים ואפשר ליישר אותם

אחר כך אפשר לשחרר את המעבד בנוחיות

פורסם

אל תפעיל יותר מידי כוח, זה יכול לפגוע ברכיב או שהמעבד יפול ויעקם את אחד הפינים..

תתפוס מ"החלק הירוק" ותמשוך מעלה, או שתדחוף אותו הצידה.. כמובן הכל בזהירות בלי שיפגע ובלי שישרוט את תחתית הסינק(:

בקיצור תפעל בחוכמה, בלי לפחד ובלי להגזים ;)

אני מעדיף בלי הקפאה ודרכים כאלו, אולי עם אלכוהול זה יצליח אבל בדרך כלל לא תמצא את זה בכל בית וזה סתם בזבוז זמן...

בכל מקרה התמונה שהבאת זה עם מפזר חום (החלק שבא במגע עם הגוף קירור) יש שם הרבה שטח - הרבה חומר טרמי.. וזה מה שיוצר את הבעיה

סתם שתדע על מה דיברתי, מעבדי AXP באים בלי המפזר חום הזה ובגלל זה הסבירות שאצלהם תופיע הבעיה קטן יותר

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DigitalMedia/26309A-012_Mobile_wh_72.jpg

פורסם

אין הרבה מה לעשות

אתה יכול לקחת סיכון ולעשות מה שאמרו לך כאן

חבר שלי גם נתקל בבעיה כמו שלך ושהוא הוציא את המעבד בשלמות הוא לא עבד יותר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אני אנסה את הכל ויעדכן אתכם בתוצאות

איפה אני מסיג אלכהל 96 אחוז???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים