עבור לתוכן

ראיון העבודה נגמר.. עכשיו רק צריך להתפלל...

Featured Replies

פורסם

הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!)

אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר :xyxthumbs: )

אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת?

כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ...

יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע.

ומודה לכל אחד שיעזור. :xyxthumbs:

פורסם

שיהיה לך ראיון עבודה מוצלח....... :D

פורסם
  • מחבר

:-* תודה :)

אבל אפשר גם קצת עזרה? אני מה זה מת להתקבל לעבודה כזאת , משהו שאני באמת טוב בו... (ומשהו שאני נהנה לעשות זה קשור גם למכירה של משחקי מחשב ופלטפורמות שזה תחום שאני גם טוב בו כי אני גיימר )

ואני מפחד לפשל :-\

פורסם

אני גם רוצה לעבוד שם (אבל לאחרונה אני כועס עליהם כי אולי עשו לי תרגיל)

וגם אני רק בן 16

בהצלחה!

מה ששמתי לב בינתיים שטוב בהם זה לתת שירות טוב ומהיר אז תדגיש שזה מה שאתה רוצה לתת

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs: :biggthumpup:

פורסם
)

אבל אפשר גם קצת עזרה? אני מה זה מת להתקבל לעבודה כזאת , משהו שאני באמת טוב בו... (ומשהו שאני נהנה לעשות זה קשור גם למכירה של משחקי מחשב ופלטפורמות שזה תחום שאני גם טוב בו כי אני גיימר )

ואני מפחד לפשל

תומאר את זה

ותנפח להם שאתה הכי טוב זה מאד חשוב בטחון עצמי

פורסם
  • מחבר

אני גם רוצה לעבוד שם (אבל לאחרונה אני כועס עליהם כי אולי עשו לי תרגיל)

וגם אני רק בן 16

בהצלחה!

מה ששמתי לב בינתיים שטוב בהם זה לתת שירות טוב ומהיר אז תדגיש שזה מה שאתה רוצה לתת

הם צריכים יותר מישהו למשרה מלאה וזה מעולה בשבילי!! כי שנים שמחפש עבודה כזאתי!!!

כאילו אני בבית נרקב כל יום! את דוס תתפלל לאלוהים בשבילי :lol: :lol:

סתם סתם , ותודה על העזרה , אבל יש דברים אחרים שאני אולי צריך לדעת דברים טכניים יותר בקרה שאני לא יודע...

נגיד ב נגני mp3.

פורסם
  • מחבר

סבבה זה מה שאני מתכנן לעשות...

גם בקורות החיים שלי כתבתי את זה.

פורסם

אבל למה התפקיד מכירות טכנאי מה?

מכירות סתם תהיה נחמד ותחייך

תדע את הדברים החשובים בנגן.... אם אתה לאדע משהו תנבור במפרט הטכני לוקח בדיוק דקה.....

טכנאי אז אין לי מושג

פורסם

והכי חשוב: תהיה בטוח בעצמך.

משל קטן: איש אחד בשם משה רצה להצליח באיזה מקצוע. הוא שאל אמן במקצוע הזה מה הסוד שלו. האמן אמר לו שרחוק רחוק משם, יש ספר ובו כתוב הסוד של המקצוע (זה לא משנה איזה מקצוע, זה נכון לגבי כולם). לאחר מסע ארוך, משה מצא את הספר. כשהוא פתח אותו, הוא ראה שם רק מראה ומתחתיה היה כתוב: הסוד הוא אתה

פורסם
  • מחבר

:lol:

תודה אנשים! עם למישהו עוד יש משהו להגיד יהיה נחמד!

ו תודה על הבוסטים לאגו :)

פורסם

שיהיה לך בהצלחה :)

גם אני הייתי רוצה למצוא עבודה כזו

פורסם

הנה תוריד את זה ... יש שם כל מיני טיפים של שיווק עצמי וכו'

http://images.nana.co.il/Upload/82004/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_552103.doc

ושהיה בהצלחה  :xyxthumbs:

נ.ב אל תשכח לזרוק כמה נגנים אחרי שתתמנה להיות מנכ"ל

עריכה :

הנה עוד משהו קטן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-733172,00.html

פורסם

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

תראה, אתה צריך להיות אמין כמה שיותר . הם לא יקבלו מישהו שלא מבין ומנסה לשקר בשביל למכור או אפילו הם לא ייקחו מישהו שמבין אבל אין לו את הגישה למכור, את הגישה לשכנע...

אסור להשפיל עיניים - צריך להביט הישר לתוך העיניים של הבוחנים ולא להזיז את העיניים יותר מידי !

תהיה מי שאתה, זה מה שחשוב! אם תהיה מי שאתה ולא תתקבל אז אין דרך אחרת שבה תתקבל משום שאם תנסה להיות מישהו אחר כנראה שהם ישימו לב ויזרקו אותך לאלף עזאזל ואם אתה מתאים ותנסה לשחק אותה מישהו שאתה חושב שיתקבל וזה לא יעבוד אז גם יזרקו אותך...

בקיצור, תהיה מי שאתה ותראה להם שאתה בטוח בעצמך ושאתה רוצה את העבודה הזו לא פחות משאר המועמדים לתפקיד.

בהצלחה, אבי.

נ.ב.

אל תילחץ כי זה ממש חשוב לשמור על קור רוח וד"א, אל תהיה לקקן [במובן של חנפן].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים