עבור לתוכן

נושא קצת שונה, זבוב בתוך שניצל במסעדה

Featured Replies

פורסם

הרמת לי להנחתה...הנחתה רצינית.  ;D

בלי להעליב, אם נמשך אליך זבוב ברחוב, זה כי אתה לא נקי; לא נקי מספיק.  ::)

הרמת לי להנחתה??

נראה לי שאני לא מעודכן.......

ואני בן אדם נקי..... ובטוח שלא רקוב. :o

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזה אפקט הפחד? ועוד אתם משלמים?

פורסם

לספר לך משהו על כשרות? כשרות לא תמיד מעיד על נקיון. מאפיה בבני ברק שאמא שלי תמיד היתה קונה בה. היא נכנסה ביום שמשגיח הכשרות היה שם. יום חם באוגוסט, עומד אחד שמן מזיע כולו, מחטט באף, מגרבץ מדיי פעם, ואח"כ מעביר את היד על כל המאפים ואומר "הכל כשר". אני מעדיפה לאכול במסעדה לא כשרה ולדעת שאף אחד לא גרבץ לפני שנגע לי באוכל ואני מדברת גם על המטבחים הצבאיים...

שמעתי את הסיפור וסתם יש לך טראומה

עריכה:

זה אני גילי....

וד"א א מדברת שטויות

אין דבר כזה ביום שמשגיח הכשרות היה שם.... כי אם זה בדץ יש שם כל הזמן משגיח.....

אז אני לאדע מי ראית אבל אם את אומרת שהוא משגיח שבא פעם ב... אז זה לא בדץ ואני אמרתי שכשרות רגילה זה לא משהו

ולפי דעתי כל השנאת חינם שלך לדוסים נובעת מהטראומה הזאת שיש לך ולאמא שלך

פורסם

מזה אפקט הפחד? ועוד אתם משלמים?

מה הקטע, כולה זבוב!

חשבתם איך הזבוב מרגיש? בישלו אותכם חיים פעם?

פורסם

איך עלי להתנהג במצב בו חגגנו יום הולדת לאבי ובשניצל התגלה זבוב מטוגן בתוכו במסעדה מכובדת וידועה?

לא לעשות כלום ולמצוא גישה בריאה יותר לחיים... ::)

פורסם

מה הקטע, כולה זבוב!

חשבתם איך הזבוב מרגיש? בישלו אותכם חיים פעם?

פחות זבוב אחד בעולם מה קרה, זה רק בריאות.

דוגרי זה אשמתו של הזבוב הוא בא לשניצל וטוגן בעיה שלו, אני בספק אם השף לא שם לב לזבוב הוא פשוט לא רצה לזרוק תמנה.

לנו יש מסעדה בישוב שבאחת המנות שלה יצא למישהו תולעת בעעעעעע מזל שזה לא היה ספגטי כי הוא לא היה מבחין :lol:

פורסם

שמעתי את הסיפור וסתם יש לך טראומה

אחת בנוסף לרבות ;D

תראו, לי לא אכפת כמה המקום כשר - הכשרות לא תמיד מעידה על נקיון המקום. לכו למטבחים צבאיים או לאולמות אירועים... ג'וקים בכל פינה, טבחים מגרבצים, ממחזרים אוכל, מה שאתה רק יכול להעלות על דעתך. אם זה מקום שמכבד את עצמו, הוא ישמור על נקיון בין אם הוא מחפש תעודת כשרות או לא, זה עניין של כבוד לעצמך, לעסק שלך, לשם שלך וללקוחות שלך. באירופה כבר היו מפצים אותך בקרדיט לאכול במקום ולו רק שלא תספר או תתלונן כי חשוב להם שתהיה מרוצה. פה במקרה הטוב יחליפו לך את המנה (וירקו לתוכה). לא חסר מסעדות לא כשרות שמאד נקיות ואפילו נותנים לך להכנס למטבח מאחורה לראות איך הכל מתנהל. אם לא שמעתם, יש גם תעודה ממשרד הבריאות שמאשרת לך למכור מזון/לטפל בו...

פורסם

זה גילי.... אני אצל חבר פשוט

ערכתי את ההודעה הוקדמת תקראי

ואת צודקת כשרות לא מעידה על ניקיון

כשרות זה לא אם זה נקי או לא

אלא אם הרכיבים כשרים והטבח שאופה את הכל הוא לא גוי....

יכול להיות מקום עם כשרות הכי טובה אבל שיהיה לזה טעם מגעיל.....

איך יודעים שאת מעלה שאוכלים באיזה מקום וזה לא טעים ואז רואה שזה למהדרין ואומרת "העיקר יש לזה כשרות למהדרין" בציניות

אין שום קשר לטעם ולניקיון

כשרות זה כשרות....!

פורסם

אפשר ועוד איך אפשר, אי אפשר לשמור את הדרעק הזה כהוכחה, המסעדה תפחד מהתלונה כי היא יכולה להתפרסם בעיתון ויהיה לה שם רע והם יפצו אותך, או שפשוט תתבע אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים