עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר למעבדים +לוח אם.. תודה לעוזרים =)

Featured Replies

פורסם

תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel?

תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש

פורסם

ה3200-3400 של AMD נותנים את אותם הביצועים כמו 3.2-3.4Ghz של אינטל. התדר הוא לא המדד היחיד לביצועים של מעבד.

מה התקציב לעניין?

פורסם
  • מחבר

אני קונה בכלל מחשב חדש.. בפורום מפרטים עוזרים לי פשוט רציתי לדעת.. אני אקח את הAMD 3400 אני אנסה לשכנע את ההורים שלי להוסיף 500 שקל או שאני אעבוד בשבילם קצת.. ;D

אבל הרבה אומרים שהAMD 64Bit יותר טוב מאינטל פשוט רציתי לדעת אם זה נכון

פורסם

קח את ה3200, ה3400 יקר נורא, גם אם הוא יותר מהיר. עדיף להשקיע ברכיבים אחרים

פורסם

לכל מעבד יש את התחומים שהוא חזק בהם ואת התחומים הפחות חזקים שלו כיום amd מובילה בתחום משחקים ותוכנות ואילו אינטל טובה בכל הנוגע לקידוד וידאו לכן אם אתה לא מתעסק בוידאו קח amd בראש שקט

פורסם

האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה!

הוא אכן יעלה באותה מהירות כמו אינטל 2.4 וכמו פנטיום III 800 מה"ז.

בעבודה בווינדווס לא עוברים את ה 10% ניצול מעבד...

זה בעיקר תלוי בהרד דיסק וגם הרבה בזיכרון....

פורסם
  • מחבר

פנטיום III 800 מה"ז. ?!@!?@?!

כמו פנטיום III 800 מה"ז.?!@?!@?! איזה שטויות!! והמהירות הFSB שלו 1600 ושל אינטל 800 FSB זה לא אומר כלום??

פורסם

בשביל לעבוד בווינדווס וקצת אופיס?

כן, גם פנטיום 3 היה מספיק בכיף.... בתנאי שיש לפחות 512 מ"ב זיכרון והרד דיסק 8 מ"ב באפר...

פורסם

רייזור , הוא לא מבין שזה בציניות , בוא נעשה לך סדר אלעד... , גם פנטיום 3 800 וגם 2.4 וגם 3.6 יריצו את וינדוס ואת האופיס באותה צורה בידיוק(כל עוד הוינדוס מותקן כמו שצריך ומעודכן ונקי) , מה שיקבע את המהירות שלך בוינדוס(ולא במשחקים) , יהיה כמות הזיכרון ומהירות ההארדיסק שלך.. , בקיצור , שתבין קצת יותר תדבר , בקשר לתדר של המעבד למשל 2.4GHZ , זה לא אומר כלום!! , כלום! , המעבד יכול להיות מתוכנן בארכיטקטורה שונה לגמרי ואז הוא יתן ביצועים של אינטל 3.4 במקום 2.4 ב2.4GHZ , למרות שהוא עובד ב2.4GHZ... , כי הארכיטקטורה שלו שונה ונותנת יותר ביצועים בפחות כסף...

ואת כל זה אתה יכול לראות בבנצ'מארקים(יש מבחנים שהAMD 64 3000 מנצח אינטל 3.2 גם... , וה64 עובד ב2GHZ בעוד שה3 עובד ב3GHZ... , מבין?)

פורסם

רק תיקון אחד סטינגר..

כי הארכיטקטורה שלו שונה ונותנת יותר ביצועים בפחות כסף...

פחות מה"ז וארכיטקטורה יותר טובה לאו דווקא עולה פחות.

כיום A64 למרות שהם עובדםי בתדר הרבה יותר נמוך עולים בערך כמו P4...

פורסם

רק שתריצו פנטיום 3 עם ווינדוס XP אז זה לא יריץ אותה הדבר את הווינדוס מניסיון...חחח

פורסם

עד לפני חודשים היה לי פנטיום 3 1000...

עם 256SDRAM והרד דיסק 8מ"ב באפר הוא הריץ ווינדווס חלק ויפה...

ההבדל בינו לבין מובייל 2600 על 2500 מה"ז הוא ממש זניח...

ברור שיש הבדל, אבל הוא זניח....

פורסם
  • מחבר

אההה סבבה אני לא ממש מבין באמת..

עוד שאלה אם תוכלו:

PQI 512X2 Dual channel מה זה אומר?? מה זה הdual channel הזה בדיוק??.............

אמרו לי שזה לא תומך בלוח אם או בAMD.. אפשר הסבר? והאם GEIL 512X2 זה סוג וחברה של זיכרו ןטוב?

ועוד שאלה לא קשורה לפה.. איזה חברה אתם ממליצים לקניית כרטיס מסך 6800GT

Albatron

Leatadek??

אמרו לי הקירור של ליטדק יותר טוב!! אבל לא יודע.. אולי אני אקנה אלבטרון ואחליף את הקירור לסיילנסר .. איך הקירור הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים