עבור לתוכן

קיבלתי היום את ה Archos Junkebox Video AV 140 מה אתם אומרים ?

Featured Replies

פורסם

לי יש AV320  מכשיר בית זונות משהו טוב... אני רואה סאוט פארק באמצע שיעורים, גם סידרתי שיתחבר לאוטו שלי למעלה ליד המראה, ככה שכששומעים מוזיקה רואים קליפ ברקע או משהו בסיגנון.....  הכי כיף בארץ, קצת מצטער שלא חיכיתי חודש וקניתי את הסדרה של הAV4XX  אבל אין מה לעשות ככה זה עם גאדג'טס......

אני במגעים עכשיו עם ארקוס לנסות לסדר שיהיה אפשר לראות עברית במכשירים שלהם כדי שלא נצטרך לנחש עם ???? ??? -?? ???? ???? זה שיר של משינה/ כנסיית השכל או כל דבר בעברית אחר.....

אהה ותתחדש..... למרות שאינ בספק שתוכל להשתמש בזה בשביל לראות סרטים או משהו כזה...

ה-AV480 עולה בארץ משהו כמו 4500-5000 שקל!

אתה בטוח שהוא שווה את הכסף?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי זה שווה כל שקל , גם לא ממש נראה לי שיש את זה בארץ ......

פורסם
  • מחבר

ואללה מגניב

הייתי בטוח שאין את זה בארץ ......

פורסם

WOW :o :o :o :o :o :o

זה ממש משנה לי את כל התמונה בקשר למה אני אבקש שיביאו לי מארצות הברית חודש הבא... והשאלה הכי חשובה : בטריה ! כמה זמן היא מספיקה ?

ולא ממש הבנתי את הקטע של החיבור לטלוויזיה , אפשר לחבר אותו לטלוויזיה פשוטה בלי חיבור דשיגיטלי ?

כבר מצאתי 2 חסרונות : זמן ניגון 7 שעות בלבד במצב MP3. כבראה שהניגון ברטים זה יירד ל3.5 שעות.. :'(

בלי בטריה פנימית נטענת אלא בעל בטריות רגילות !?!Li-Ion batteries (already installed)(תקנו אותי אם אני טועה)

שמתי לב לדגם אחר AV320.. יש לו מסך יותר גדול וזמן ניגון של 10 שעות מוזיקה ו3.5 ווידאו והוא יותר יפה.. ועולה בסביבות ה400 דולר. אז אני חושב שהוא עדיף על הAV140

פורסם

איך ההדגם של ה-480? גם טוב?

אגב באיזה איכות זה מקליט מהטלויזיה?

באיזה חיבור זה מתחבר למחשב?

האם זה מסך lcd? האם רואים במסך הזה טוב זאת אומרת באמת אפשר לראות שם סרט נגיד?

אודה לך אם תענה לי תודה

פורסם

איך ההדגם של ה-480? גם טוב?

אגב באיזה איכות זה מקליט מהטלויזיה?

באיזה חיבור זה מתחבר למחשב?

האם זה מסך lcd? האם רואים במסך הזה טוב זאת אומרת באמת אפשר לראות שם סרט נגיד?

אודה לך אם תענה לי תודה

זה מ'ליט ברזולוציה של 320*3משהו וב640*480

זה מתחבר בחיבור USB

כן זה מסך LCD וכן הוא מראה סרטים בלי בעיה

נברתי קצת באתר של ARCHOS ומצאתי שהמכשיר GMINI400 תומך במשחקים ! HOW COOL IS THAT ?!!!!! כמה דברים אפשר לדחוף בנגן אחד !!! זה פשוט מדהים ! והוא גם קטן...(בערך)

פורסם

זה מ'ליט ברזולוציה של 320*3משהו וב640*480

זה מתחבר בחיבור USB

כן זה מסך LCD וכן הוא מראה סרטים בלי בעיה

נברתי קצת באתר של ARCHOS ומצאתי שהמכשיר GMINI400 תומך במשחקים ! HOW COOL IS THAT ?!!!!! כמה דברים אפשר לדחוף בנגן אחד !!! זה פשוט מדהים ! והוא גם קטן...(בערך)

משהו לא נראה לי בתמונה הזאת...

למה הג'מיני זול כל-כך בהשוואה לשאר המכשירים?

ובאיזה רמה משחקי ה-Mophun שלו?

פורסם

אין לי מושג למה הוא זול כל כך... תקרא ביקורות ותשווה

פורסם

זה נחשב רזולוציה טובה?? אתה בטוח שרואים בו טוב אחרי שאתה מקליט??

תודה

פורסם
  • מחבר

רואים בוא ממש אחלה , מקליט בידיוק כמו שמציג בטלויזיה ומראה באותה באיכות , הסוללה היא סוללה פנימית , והוא עובד דווקה דיי הרבה זמן !

פורסם

עכשיו אני מתלבט בין הGMINI400 ל AV320\420... המחירים של ה320 וה420 יותר גבוהים(בהרבה) אז בינתיים בודק ביקורות ומשווה נתונים :jump: :jump:

פורסם
  • מחבר

יותר יקר יותר טוב , מניסיון !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים