עבור לתוכן

קיבלתי היום את ה Archos Junkebox Video AV 140 מה אתם אומרים ?

Featured Replies

פורסם

מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום

מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט

נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

פורסם

תמונות....תמונות!

איתן

פורסם
  • מחבר

יש לזה גם תושבת למצלמה 4 מגה פיקסל אבל אבא לי שכח להביא אותו, הוא הגיע מארה"ב לבקר :):cool2:

מצלמה טובה אין לי , מחר אני אבקש מחבר שיצלם, אתה יכול לחפש תמונות ......זה יהיה טוב

20827326-2-120-0.gif

המחיר קצת מאד מטורף ........300$ .

פורסם

חרא של דבר...

המסך שלו הוא רק של אינצ' וחצי...

הוא ענק ומכוער...

והסוללה שלו בקושי מחזיקה...

(מדבר מניסיון, יש לבן דוד שלי את הדגם של ה20 גיגה)

פורסם

יש לו יציאת AV? כלומר הוא יכול להציג על טלוויזה?

כי אם כן זה מאד שווה...

פורסם
  • מחבר

כן ולא רק שהוא יכול להציג על טלויזיה אלה הוא גם יכול להקליט ישירות מכל שדר וידיאו ואודיאו

פורסם

אתה רוצה להגיד שאתה תוקע את זה בממיר הדיגיטלי...

רואה שנות ה-70 ומקליט בו זמנית..

מסיים ליראות מנתק הולך לחבר עם המכשיר

אומר לו לשטוף ידיים לפני שהוא נודע בזה כי זה קדוש תוקע את זה בטלויזיה שלו ויכול לראות את התוכנית נכון?

300$ זה משהו כמו 1400 שקל?

בכל מקרה זה אחלה דבר...................................!!!!!!!!1

פורסם
  • מחבר

כן בידיוק ככה ולא רק אלה שזה גם באותו הזמן מקודד את זה לאיזה פורמט שאני רוצה וכמו כן אני יכול לחבר מצלמה ולהקליט את חבר שלי או סתם לצלם אותו ......

פורסם

רגע רגע רגע..........................................................

מסרטה דיגיטלית+הדבר הזה שלך=סרטים של 40 gb?!

פורסם
  • מחבר

בידיוק ..........ולא רק , זה מריץ MP3 , מריץ מצגת שקופיות , מציג קבצי טקסט .

הכי חשוב שזה מקליט !!!!

נגיד בישבילי זה ממש מתנה משמיים , אני עוסק בצילום וידיאו ויש לי מצלמה אנלוגית וכל פעם שאני רוצה לעשות עריכה אז זה סיפור כי אני צריך ללכת לחנות שיעיברו לי אתזה לדיסק או להעביר עם כרטיס טלויזיה ופה אני ישר מוריד לנגן וממנו למחשב וידיאו אנלוגי מקודד ישר למחשב כדיגיטלי

פורסם

Archos תמיד היו Rulez מבחינת פיצ'רים, אבל משום מה תמיד התעלמו מהגודל הפיזי... :-\ (אולי רק בנגנים החדשים שלהם זה השתפר..)

פורסם
  • מחבר

סתכל גם אני קצת הייתי מבולבל מהגודל של הנגן , ביקשתי נגן MP3 פשוט וקטן במשקל 100 גרם וקיבלתי את זה אבל הוא לא ממש כל כך נורא .

הוא באמת גדול ביחס לנכנים האחרים שיש בשוק אבל הוא לא כל כך מפריע , אני שם אותו בכיס וזהו , אני אפילו לא מרגיש שהוא שם .

פורסם

פיצרים מדהימים, בהחלט שווה את זה!!

לדעתי בתיד אני יחליף את האיירבר שלי לאחד כזה+ ריאו קארבון :)

פורסם

לי יש AV320 מכשיר בית זונות משהו טוב... אני רואה סאוט פארק באמצע שיעורים, גם סידרתי שיתחבר לאוטו שלי למעלה ליד המראה, ככה שכששומעים מוזיקה רואים קליפ ברקע או משהו בסיגנון..... הכי כיף בארץ, קצת מצטער שלא חיכיתי חודש וקניתי את הסדרה של הAV4XX אבל אין מה לעשות ככה זה עם גאדג'טס......

אני במגעים עכשיו עם ארקוס לנסות לסדר שיהיה אפשר לראות עברית במכשירים שלהם כדי שלא נצטרך לנחש עם ???? ??? -?? ???? ???? זה שיר של משינה/ כנסיית השכל או כל דבר בעברית אחר.....

אהה ותתחדש..... למרות שאינ בספק שתוכל להשתמש בזה בשביל לראות סרטים או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

אהה ותתחדש..... למרות שאינ בספק שתוכל להשתמש בזה בשביל לראות סרטים או משהו כזה.

אני רואה סרטים עם זה ......בטלויזיה !

ואללה ובאמת צריך שיארגנו עידכון שזה יציג עיברית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים