פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות...הבעיה:יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם...פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות מ 4V לזיכרון !!!!! ותומך במעבדי MOBILE של AMD 64 ואז לתת לזיכרון איזה 3.5V ולהריץ אותם בתיזמונים נמוכים...השאלה:אך ה AMD 64BIT מושפעים מתיזמונים נמוכים ?? איזה זיכרון יהיה לי עדיף ללוח/מעבד האלו ( ל 64 ) כדאי להחזיר את ה BH5 מחר לחנות ולקחת במקום לוח + מעבד 64BIT MOBILE + הלוח של DFI ולעבוד איתם עם ה GEIL שלי ?? או שיהיה עדיף למכור את ה GEIL ולעבוד עם ה BH5 ??מה יספק יותר ביצועים ?? במידה ואין בעיה של מתח...אך ה MUSHKIN BH5 בכלל ??תודה מראש, וזה דיי דחוף לי כי אני רוצה ללכת מחר לפנדס לעשות את מה שתגידו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.