פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אחח אם היית מתופף או בסיסטגם אני גיטריסט על גיטרה חשמלית שנתיים ומנגן פאנק
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים לי יש הרכב מטאל (בלאק מלודי ) ואנחנו מחפשים גיטריסט אבל מישהו טוב ...מישהו ברמה, שחזק בקטע של מטאל... רצוי אחרי צבא או אחד שלא עושה צבא או שלא יעשה צבא ... מאיזור השרון.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים וכי למה ? זה פורום כללי לא ? אני מציע את גופי בתור בסיסט - ט'ראש\דת' עדיף
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אמממ אני מעוניין מאוד להיות סולן . יש לי קול טוב וחוש מוזיקלי מצויין. אני גם מנגן הרבה בגיטרה (לא מקצועי, מתוך שמיעה) 257340677 QuAKeR_996@hotmail.com או אפשר פשוט הודעה פרטית ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.