עבור לתוכן

שאלה דחופה- איזה נגן דיוידי DIVX מומלץ?

Featured Replies

פורסם

איזה מומלץ בכלל?

ואיזה מומלץ מההבאים:

-vertex

-xoro

-apex

-ITT

אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם.

תודה רבה!

פורסם

אני ממליץ לך לבוא מצויד בסרטים בקידודים שונים ולבדוק איך הם רצים יש הרבה נגנים (רוב אלו שני ניסיתי וזה כולל גם חלק מאלו שאתה הזכרתה) שלא מריצים את הסרטים בצורה חלקה, אז תבדוק לפני שאתה קונה.

פורסם

VERTEX אחלה כונן וגם יוצאים עדכוני FW אם אתה רוצה...

סביר להניח שלרוב יוצאים עדכונים אבל תבדוק לפני זה באתר שלהם

יש גם גרסאות פרוצות של LIONETWORK שתומכים בכתוביות בעברית, גם אם זה לא עובד ב 100% עכשיו בטוח זה רק ילך וישתפר

קח את זה בחשבון

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

קניתי אתמול פיוניר DV-470

הוא מעולה!

פורסם

כן גם המחיר שלו מעולה, אלף שקל..

אתה יכול לתת פירוט עליו? יש בעיות או משהו שהוא לא קורא? מה עם תרגומי SRT/SUB בעברית הוא קורא??

פורסם

מישהו יודע אם הנגני DIVX האילו מנגננים סרטי DIVX שפס הקול שלהם הוא בAC-3? כלומר, מוציאים DOLBY DIGITAL 5.1 למגבר של הקולנוע ביתי?

פורסם

לפי מה שאני יודע לגבי הזורו שיש לחבר שלי אז הוא מוציא סראונד עם הסרט ב- AC3

פורסם

בעיקרון כל הנגנים אמורים לתמוך בדולבי דיגיטאל אם על ידי מפענח פנימי או על ידי תמיכה בסטרימינג שלו דרך היציאות הדיגיטאליות שניתן לחבר לרסיבר אם כניסות מתאימות.

פורסם

מה זה STRIMING?

יניב

פורסם

כלומר הזרמה ללא פיענוח, הDVD פשוט מעביר מהדיסק (ללא עיבוד או פיענוח) את האות שבמקרה הזה הוא דולבי דיגיטאל דרך אחת מהיציאות הדיגיטאליות שלו לתוך אחת מהכניסות הדיגיטאלית של הרסיבר והרסיבר מפענח את האות ומגביר אותו לכל הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

כן גם המחיר שלו מעולה, אלף שקל..

אתה יכול לתת פירוט עליו? יש בעיות או משהו שהוא לא קורא? מה עם תרגומי SRT/SUB בעברית הוא קורא??

מכל מה שניסיתי עד עכשיו הוא קרא הכול

ניסיתי סרטי DIVX וניסיתי סרטי XVID והוא קרא הכול

הוא לא תומך בכתוביות SUB\SRT אבל אני מאמין שאפשר לסדר את זה עם עדכון, אבל אין לי צורך בעדכון בגלל שאני לא צריך את הכתוביות.

ולגבי הסראונד אני יודע שהוא תומך בדולבי כתוב עליו אבל לא ניסיתי את זה כי אין לי מערכת קולנוע ביתי...

עוד שאלות?

פורסם

תגיד כשאתה רואה סרטים בעיקר כאלו שמחולקים לשני דיסקים (באיכות DVDRIP) הנגן מריץ אותם חלק וזורם? כי רוב הנגנים שראיתי עושים בעיות בקטעים המהירים של הסרט ומציגים תמונה לא זורמת כל כך.

פורסם
  • מחבר

הוא מציג אותם מעולה

הכול חלק הכול זורם

ואולי זה נשמע מגוחך, אבל איכשהו הדיוידי משפר את התמונה של הסרט

כי לפי מה שהשוותי מהתמונה של המחשב לתמונה בטלויזיה אז רואים יותר יפה דרך הדיוידי

פורסם

תודה על התשובה ותהנה.

פורסם

אני קניתי את אחד מהדגמים הפרימיטים של נגני ה DIVX והוא מוציא לי את ה AC3 של הסרטים ישירות למגבר בלי בעיות (SORROUND SOUND).

סרטים לרוב נראים יותר טוב על מסך טלוויזיה מאשר על המחשב במיוחד דברים של רזלוציה נמוכה (כי לטלויזות גם ככה יש רזלוציית הצגה נמוכה מאוד אז פחות רואים שם בעיות בסרטים כמו שניתן לראות אותם במחשב...).

כמו כן במחשב יש כל כך הרבה יותר הגדרות שלרוב אנשים לא משחקים איתם כדי להגיע לתמונה יותר טובה כמו GAMMA HUE SATURATION וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים