עבור לתוכן

יש לי רמקולים ישנים בבית... אני צריך מידע עליהם

Featured Replies

פורסם

תשמע, במידה ואתה מרוצה כרגע אין שום סיבה לקנות שום דבר. במידה ואתה רוצה לבחון את האפשרות תיקח את הרמקולים שלך לחנות (או תיקח מגבר ממישהו) ותשמע.

שווה את ההשקעה? תתחדש.

לא שווה את ההשקעה? תהנה ממה שיש לך כרגע.

• תגובות 53
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^^^^

אמת אמת

עריכה:

הרגע נזכרתי

נראה לי שהסט של הרמקולים היה שניים גדולים (מה שיש לי) סנטר (מצאתי אותו הרגע) ועוד שני רמקולים קטנים

השאלה היא האם כדאי לי לחבר את השאר ולעשות סראונד או להשאר בסטריאו?

פורסם

במידה ואתה שומע מוזיקה אתה תשמע בסטריאו גם ככה ולכן האיכות לא תיפגע. במידה ואתה רואה סרטים הסראונד ייתן לך חוויה טובה יותר ולכן אני חושב שכדאי לך לחבר את השאר גם כן.

פורסם
  • מחבר

80% מהזמן זה מוזיקה.... לכן לא ידעתי אם לחבר כי אני יודע שסטריאו עדיף למוזיקה אבל אם אתה אורמ שזה לא יפגע אז סבבה

פורסם

Pioneer SX450

מדבר אלייך ? ;D

פורסם
  • מחבר

לא כל כך....

הסבר פרט ונמק

פורסם

אין שום סיבה שייגע לך באיכות. במידה ואתה מחבר את הרמקולים בנוסף לאותו הרסיבר ההגברה נשארת זהה, כך גם הרמקולים והכבלים. לכן אין על סיבה שהאיכות תיפגע.

פורסם
  • מחבר

וגם אני יכול לבחור ברסיבר אם זה פרו לוג'יק או דולבי דיגיטל או סטריאו... :)

אני אחבר את הסנטר ואז את האחוריים אם אני אמצא מקס יהיה לי סנטר וסטריאו

פורסם

בעיקרון רמקול יכול להחזיק גם 30 שנה, כך שהם לא ישנים כל כך, בנוגע ל 200W , לא הייתי סומך על זה כל כך, (הדרך היחידה לדעת היא לפתוח את הקופסא ולראות מה רשום על המגנט מאחורה, אלא אם אתה איש מקצוע, אסור לעשות את זה מאחר ורוב הסיכויים שתחרבן הכל ותיבת התהודה הפנימית תהרס), מה גם שמדובר לא בעוצמת עבודה (כפי שכתבו והסבירו בהרחבה כבר לפני), אלא בעמידות הרמקול לקפיצת מתח פתאומית, קרי אם היתה קפיצת מתח פתאומית, כמה מתח הרמקול יוכל לסחוב (זמן קצר ביותר , אלפיות שניה).

מהתרשמות כללית מהנכתב, נראה לי שאתה יכול לחבר אותם ללא חשש, ולנסות לראות איך הם ישמעו לך.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים