פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אהלןיש לי רמקולים די ישנים בבית (5-6 שנים) SCHERZO D-7000זה מהרמקולי עץ בגובה בינוניכתוב עליו שהוא 200 וואט RMS300 וואט RECהתנגדות 4-8והוא 10 אינץ'....האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האיכות שלהם והאם כדאי לי לחבר אותם למחשב? כי לפני שאני מסתבך עם לארגן מגבר אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני לא מצאתי עליהם מידע..תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים כדאי לך לחבר גם מכונת כביסה למחשב .... סתם...אם אתה צריך רמקולים למוסיקה, ולא סתם משהו שעושה רעש ... אז תפטר מהם. שום רמקול בייתי שמכבד את עצמו לא יכול לעמוד בעומס כזה ( חוץ מהצעצועים עם האורות המנצנצים שמוכרים בחנויות חשמל )
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר למה זה לא נשמע טוב? איזה עומס?אתה יודע שאני לא מחבר ישירות למחשב וזה יתחבר למגבר נכון? חח
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים תנסה להשיג מגבר ולחבר אותם, ואם אתה מרוצה נגמר הסיפור.אני בספק אם מישהו שלא שמע יכול להגיד לך אם תאהב את הצליל או לא.אגב, 5-6 שנים זה ממש לא ישן, יש רמקולים בני 30 ויותר שעדיין בשוק.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר יש לי את המגבר שהיה מחובר אליהם פשוט הוא מחובר למשהו אחר כרגע וקיוותי שאתם אולי תדעו אם הם טובים או לפני שאני אתחיל להסתבך איתם וכל זה...טוב מחר אם יהיה לי זמן אני אחבר אותם למחשב ואראה אם הן שוותאבל בכלליות 200 ואט ו4-8 אוהם נחשב טוב...? אה וזה 10" כמו שאמרתי
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים כדאי לך לחבר גם מכונת כביסה למחשב .... סתם...אם אתה צריך רמקולים למוסיקה, ולא סתם משהו שעושה רעש ... אז תפטר מהם. שום רמקול בייתי שמכבד את עצמו לא יכול לעמוד בעומס כזה ( חוץ מהצעצועים עם האורות המנצנצים שמוכרים בחנויות חשמל ) על מה לעזאזל אתה מדבר?!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אז קצת על רמקולים ... הספק אקוסטי של רמקול אשר יכול להחריש אוזניים מסתכם בערך של כ 5W RMS . לעיתים כשיש מוסיקה עם הלמים בקצב גבוה ( כמו רעם פיתאומי ) הרמקול זקוק ליותר, וגם אז מדובר בלא יותר מ 50W .למשל מגברי מנורות עם הספק יציאה של משהו כמו 20W נחשבים הטובים ביותר, בגלל יציבותם. לכן - זה לא ממש משנה מה כתוב על הרמקול, השאלה האם אתה יכול להנות ממנו. לטעמי, אני הייתי חושד במוצר שכותב כי הרמקול מסוגל להפיק 200W. אני מוכן להתערב איתך, שאם אני מחבר לרמקול שלך מגבר חזק, הוא ישרוף אותו מיד עם הספק שכזה.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר גם לי נראה ש200 וואט זה הרבה מאוד....היום התחלתי לנסות לחבר אותו למגבר אבל גיליתי שאין לי את הכבליםצריך את הכבלים הגדולים הישנים שהם חוט למעשה ואין להם ראש נורמלי....נראה לי יש לו הספק כל כך גבוה בגלל ההתנגדות (4-8 אהום)כי.... הספק = מתח כפול זרם ; התנגדות נמוכה = זרם גבוהאז כמו שאמרתי הואSCHERZO D-7000גולדן סיריס200 וואט RMS300 וואט REC4-8 אהם10"עריכה:הנה תמונותמצטער על האיכות פשוט יש מגבלה של 250 קילו לתמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר זאת לא הקפצה!זה פשוט לא נתן לי לצרף את התמונה השניה.....לאדע תתקנו את הבעיה או משהו חח[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים ואוו נראה כמו רמקול שישמע איכותי! לפי איך שזה נראה תחבר מייד! פששש איזה יופי של איכות!מה אתה מצפה לקבל כתשובה מהתמונות?תחבר וסגור עניין, טוב טוב, לא טוב לא טוב...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר תאמין לי ברגע שאני אשיג כבלים אני אחבר...... עריכה: רגע השורה הראשונה הייתה צינית? :
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כנראה שכן... אבל באמת אי אפשר לדעת לפי תמונות אם הרמקול איכותי או לא.אבל הוא נראה סבבה, אז תחבר ותראה, מקסימום לא תאהב ותנתק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.