פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK.אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolutionלפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUNDאני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0.אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות.תודה לכל מי שיעזרו.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים שם הלהקה לא system of down אולי?אגב, אם הוא היה על הווינאמפ שלך אפשר לשחזר אותו בלי בעיה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר נדמה לי שאתה צודק, וקוראים לשם הלהקה SYSTEM OF A DOWNמצאתי שיר אחד שלהם והקול שלהם נשמע די דומה לשיר שהיה לי, אבל הבעיה היא שאין להם שיר שנקרא revolution.ואני לא יכול לשחזר כי השיר נמחק לפני שבועיים בערך, ורק היום כשחיפשתי אותו לשמוע אותו לא מצאתי אותו.שכחתי לעשות לו גיבוי לפני שפירמטתי את המחשב לפני שבועיים.עריכה:הורדתי מלא שירים של הלהקה הזאת, ומצאתי בסוף את השיר שרציתי: toxicityהתבלבלתי בשם בהתחלה כנראה.ד"א: ללהקה הזאת יש כמה שירים יפים, ממליץ להוריד.תודה על העזרה
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים ומי אתה בכלל שתקבע את זה?הוא לא קובע כלום. ראית אותם פעם? הם נראים פריקים.אבל toxicity זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהב.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים לא מצאתי בשיר את המילה revolution ???להקה של פריקיםברור. אתה לא יודע שיש לי שיער ארוך, 5 עגילים בכל אוזן ואני לא יוצא מהבית בלי חולצה של איירון מיידן? (ולמי שלא הבין, אני לא. אני אוהב גם RAP וטכנו)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים טוב SOAD באמת פריקונים קטנים, משחקים אותה מטאליסטים עצבניים אבל הם בסה"כ new metal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.