עבור לתוכן

איך אני עושה Tracert במודם pro?

Featured Replies

פורסם

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout...

אבל הפקודה Ping כן עובדת.

מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry:

נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

פורסם
  • מחבר

מישהו? מישהו שמבין? IsraAlien?

פורסם

אני חושב שזה לא קשור למעבר למודם PRO . וגם אין קשר לחיבור Switch .

האם אתה משתמש ב- Router ?

פורסם
  • מחבר

הפיכת המודם לפרו הופכת אותו ל router ואז אפשר לחבר אותו ל-Switch/hub...

פורסם

יש לי אלטרנטיבה בשבילך : NeoTrace 3.0 אחלה תוכנה שעושה את זה במוד גרפי יפייפה ...

וקונקרטית לבעיה .... אם ה- Pro הופך את המודם גם ל- Router זה לא אומר שהפקודה חסומה , אלה אם ה-Pro מבצע גם סוג של Firewall שחוסם שירותים שונים כמו שימוש בתכונה של Traceroute .

פורסם

יש לי אלטרנטיבה בשבילך : NeoTrace 3.0 אחלה תוכנה שעושה את זה במוד גרפי יפייפה ...

וקונקרטית לבעיה .... אם ה- Pro הופך את המודם גם ל- Router זה לא אומר שהפקודה חסומה , אלה אם ה-Pro מבצע גם סוג של Firewall שחוסם שירותים שונים כמו שימוש בתכונה של Traceroute .

זו בעיה ידועה של אלקטל במצב של PRO ואין דרך לפתור זאת. המודם לא מתפקד עם ה TRACERT של ווינדוס (לעומת זאת, לינוקס עובד מצוין). גם כל התוכנות הגראפיות למיניהן NeoTrace או VisualRoute שמשתמשות בשירותים של ווינודס לא עובדות במקרה כזה. יש רק פתרון אחד - להפוך את המודם חזרה ל HOME. תעשה את השיקולים שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה חבר'ה :)

עכשיו, התוכנה באמת לא עובדת כמו שצריך - דיי דומה ל tracert של דוס (הרבה no respons).

להפוך את המודם חזרה ל-HOME אני לא אעשה כי זה מאוד שימושי בשבילי עכשיו.

אז אם מישהו יודע על איזו פקודה ב- Telnet לאלקטל שמסדרת את הבעיה, או תוכנה שכן עובדת עם הפרו, הוא מוזמן לכתוב כאן. 8)

פורסם

יש פשוט בעיה עם הפרוטוקול של TCP אחרי שהופכים ל PRO ... שמעתי על תוכנה שעושה Trace במצב של UDP ... למודם אין בעיה עם הפרוטוקול ... אז תמצא תוכנה שתעשה TRACE דרך פרוטוקול UDP ...

פורסם
  • מחבר

OK, מצאתי את התוכנה !!!

תודה רבה לכולם.

כל מי שצריך: כאן

פורסם

ה TRACE עובד מצויין

אבל הערכים לא נכונים

אני ניגש למחשבים ברשת הפנימית ב 1000MS

משמע אחרי הTRACE

צריך לעשות PING לכל נקודה בדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים