פורסם 2002 ביוני 123 שנים "כעקרון מה שיותר זול, כי הבדלים רבים אין, המקסטור קצת יותר אמין, האמינות דיי זהה. "ההפך..... סיגייט יותר אמין, ובמצב ATA100, הוא אפילו יותר מהיר. וזה בדוק.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים "כעקרון מה שיותר זול, כי הבדלים רבים אין, המקסטור קצת יותר אמין, האמינות דיי זהה. "ההפך..... סיגייט יותר אמין, ובמצב ATA100, הוא אפילו יותר מהיר. וזה בדוק.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים לי יש את ה60 גיגה שלהם 7200 ויש לו איציק והוא מתחמם אבל לא מגיע למצב שאני לא יכול לגעת בו...
פורסם 2002 ביוני 223 שנים "כעקרון מה שיותר זול, כי הבדלים רבים אין, המקסטור קצת יותר אמין, האמינות דיי זהה. "ההפך..... סיגייט יותר אמין, ובמצב ATA100, הוא אפילו יותר מהיר. וזה בדוק.הקטע עם האמינות הוא בולשיט אחד גדול..יש לי מקסטור במחשב הישן, סיגייט בחדש...ואין שום הבדל מורגש- המקסטור כבר בפעולה שנתיים...בעיקרון- אין שום הבדל ביניהם..לכן כדאי לקחת את הזול יותר.אגב, איך זה נבדק? ;D
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מתן אתה טועה מה שיש לך זה לא היטסינק זה סך הכל שכבה דקה של ספוג בידוד הייתי בוחר בסיגייט אבל בכלליות 80 ג'יגה מבחינת ביצועים שמעתי ש/אין מתחרה לסדרת ה8 מגה באפר של WD
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מתן אתה טועה מה שיש לך זה לא היטסינק זה סך הכל שכבה דקה של ספוג בידוד הייתי בוחר בסיגייט אבל בכלליות 80 ג'יגה מבחינת ביצועים שמעתי ש/אין מתחרה לסדרת ה8 מגה באפר של WD אני לא יודע....אנעי שונא את החברה הזאת... ןדרך אגב כן יש לי איציק
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים אתה טועה כי היו מקרים שמקסטור הלכו..היו גם מקרים שסיגייט הלכו..אף חברה לא 100%..
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים אתה טועה כי היו מקרים שמקסטור הלכו.. היו גם מקרים שסיגייט הלכו..אף חברה לא 100%.. אתה צודק....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.