פורסם 2002 במאי 2623 שנים יש לחבר שלי את הצורב הזהוהוא צרב לי את המשחק GTA3עכשיו יש לי צורב HP ניסתי לצרוב אותו הוא צרב אבל בהתקנה של המשחק הוא רושם שגיאהחבר שלי אמר שיש לפלקסטור הגנהמישהו יודע איך אני יכול לצרוב מהצורב שלו את המשחק בלי ההגנה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים כנראה שהצורב שלך לא יכול לצרוב את ההגנה בה מוגן המשחק כמו שצריך...לעומת הפלקסטור, שעמסתדר עם רוב ההגנות ללא בעיה.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אם מדובר בעותק מקורי של המשחק, אז הדיסק מוגן בשיטת SD 2.הפלקסטור הוא בין הצורבים שכן מסוגלים לצרוב העתק מדוייק של המקור המוגן ב SD 2 בלי בעיות, האחרים (במקרה שלך, Hp...) לא מסוגלים.חייך, אכלת אותה! לך תקנה...
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אם מדובר בעותק מקורי של המשחק, אז הדיסק מוגן בשיטת SD 2.הפלקסטור הוא בין הצורבים שכן מסוגלים לצרוב העתק מדוייק של המקור המוגן ב SD 2 בלי בעיות, האחרים (במקרה שלך, Hp...) לא מסוגלים.חייך, אכלת אותה! לך תקנה...yamaha
פורסם 2002 במאי 2723 שנים הצורבים של ימאהה לא תומכים ב SD 2, כמה חבל... (NOT!!!!!!!)זבל של צורבים, עכשיו אני מבקש... לא להתחיל להתווכח איתי. בתור משתמש בעל נסיון מר ביותר עם הצורבים המגעילים שלהם... אני רק מיידע אתכם, אז אל תנפחו את העסק. תודה!
פורסם 2002 במאי 2723 שנים הצורבים של ימאהה לא תומכים ב SD 2, כמה חבל... (NOT!!!!!!!) זבל של צורבים, עכשיו אני מבקש... לא להתחיל להתווכח איתי. בתור משתמש בעל נסיון מר ביותר עם הצורבים המגעילים שלהם... אני רק מיידע אתכם, אז אל תנפחו את העסק. תודה! אם הוא צריך צורב למטרות צריבה של משחקים, הייתי ממליץ על צורבי מיטסומי... הטובים ביותר למטרה זו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.