פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים שלום,יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות?האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים נפתח על הנושא הזה כמה וכמה ת'רדים, אתה מוזמן לחפס.אם זיערוני לא מטעה אותי כמה אנשים הצליחו להריץ חלק סרטים על מחשב P2 350 עם 64MB וכרטיס voodoo 3 ולינוקס.פחות מזה הסרטים פשוט מתחילים לקרטע.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים ישלי P2 350 עם 64MB ו-VOODOO 3 שרץ עליו XP PRO ועובד כמו גדולרק מה, סוגרים את הסרביסים שאתה לא צריך ...ולא חסר ואתה מגיע בשימוש לזיכרון ל-50MB במקום 100~...רק מה בסצינות מהירות ניתן להבחין בקושי שלו להציג תנועה חלקה ורציפהלא שהוא נתקע או מנגן בהילוך איטי אבל התנועה איננה חלקה וזורמתבכל מקרה הספיידרמן 2 (WS) שיצא משום מה גורם גם ל-P3 800 לקרטע ...קבוצה חדשה חובבנית. חוץ מזה כל הסרטים רצים חלקהיום לדעתי המינימום הוא P3 500 ואם אתה חושב קצת קדימה אז תלך כבר על לפחות 1GHZ ...אני אישית ממליץ על AMD 2500 BARTON יש גם את הלוחות הקטנים שכוללים מעבד מובנה 1GHZ שלא דורש איוורור (MINI-ITX)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר תודה על התשובה המפורטת!! האמת שיש לי CPU ישן של AMD TBIRD 1.4 אבל לא רציתי להשתמש בו בגלל החום.. תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.