עבור לתוכן

ihp120\320

Featured Replies

פורסם

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר).

אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?).

ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם?

ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120...

בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

פורסם

בא נגיד שלא תרגיש בהבדל בגודל לדעתי, מאד זניח...

אם אתה רוצה אולטרא קומפקטי אז יש את נגני ה5 גיגה...

או עדיין רוצה הרבה נפח ושליטה הכי נוחה ופיטצרים לא הכי חשובים לך אז איי פוד מתאים...

פורסם
  • מחבר

בא נגיד שלא תרגיש בהבדל בגודל לדעתי, מאד זניח...

אם אתה רוצה אולטרא קומפקטי אז יש את נגני ה5 גיגה...

או עדיין רוצה הרבה נפח ושליטה הכי נוחה ופיטצרים לא הכי חשובים לך אז איי פוד מתאים...

יש לי מובו 1.5 ג'יגה, ואייפוד אני לא אקח גם אם יתנו לי בחינם.

אני מתלבט בין שני הנגנים האלה בלבד.......

אשמח לקרוא עוד דעות.

פורסם

אחי , יש לי את ה-H-120 כבר חצי שנה , ויצאו כבר נגנים חדשים ויפים יותר וצבעוניים הרבה יותר - לא הייתי מחליף איתם גם אם היו משלמים לי 100$ . חולה על הנגן הזה , הוא פשוט מושלם , לא רוצה יותר . וחוץ מזה שה-320 נראה מצועצע בטירוף , וה-H-120 כ"כ סקסי !!!

פורסם

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר).

אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?).

ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם?

ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלי את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120...

בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

הסתכלת באתר IRIVER ארה"ב ה- H320 שם לא תומך UOG-USB host ועוד כמה פיצ'רים כנראה.

בלי ה- UOG אין לא אפשרות לשמש גם כארנק דיגיטלי לאיכסון (מצלמות וכו')...

פורסם

אז תקנה בארץ...

אני קניתי H340 בארץ וזה תומך....

גם השלט של הH100 פועל אצלי פרפקט... אבל אני לא מתחייב שהוא יפעל לך....

טוב בארץ זה באמת יקר....

אם אתה קונה בחול תקנה את הH120......... כי אם אין את היוסב הזה בH320 אז ההבדל היחידי זה המסך שהוא לא כזה הבדל מי יודע מה.....

אם אתה קונה בארץ לך על הH320 אם לא אכפת לך להוסיף עוד קצת

פורסם
  • מחבר

אז תקנה בארץ...

אני קניתי H340 בארץ וזה תומך....

גם השלט של הH100 פועל אצלי פרפקט... אבל אני לא מתחייב שהוא יפעל לך....

טוב בארץ זה באמת יקר....

אם אתה קונה בחול תקנה את הH120......... כי אם אין את היוסב הזה בH320 אז ההבדל היחידי זה המסך שהוא לא כזה הבדל מי יודע מה.....

אם אתה קונה בארץ לך על הH320 אם לא אכפת לך להוסיף עוד קצת

1) זה לא עוד קצת זה מכפיל את המחיר. אין שום סיכוי שבעולם שאני אקנה את זה בארץ.

2) איך הממשק והשליטה ב320? נוח?

3) התגובה של מואב היא פחות או יותר סוג התגובות שקיוויתי לקבל:) כי אני דיי סגור על ה120 (הייתי סגור כבר לגמרי, עד שפאום אתמול ראיתי שהם עולים אותו דבר). אני באמת חושב שה320 נראה מאד מצועצע, ובטח שה120 נראה יותר טוב.

נכון לעכשיו אני אקנה 120:)

פורסם

1) התכוונתי שאם אתה קונה בארץ אז עדיף את הH320 על הH120

2)הוא די נוח....

אבל אתה ידוע כמה עולה בטריה אחרי כמה שנים שהיא מתה? הרבה מאוד......

אם אתה קונה בארץ היא עולה ממש ממש קצץ

זה יוצא בערך אותו מחיר אם אתה קונה בחול וקונה בטריה ואם אתה קונה בארץ וקונה בטריה בארץ

ויותר שווה אז בארץ כי גם יש את היוסב הזה בH320

פורסם
  • מחבר

אין לך מושג כמה אני צוחק על האנשים פה כל פעם שמזכירים תשטות של הבטריה.

אתה מודע לעובדה שהבטרייה שיש בנגני ההארדיסק של אייריבר מחזיקה שלוש שנים במחזור של 16 שעות, וגם אחרי זה, היא אמורה לעבוד עוד שנתיים לפחות במחזור של 12-14 שעות?

אתה באמת חושב שאחרי 5 שנים אני עדיין אהיה עם אותו נגן?

בכל מקרה, תודה רבה על התגובות. נראה לי שנלך על ה120 כמו שתכננתי מההתחלה.

פורסם

לפי התמיכה באתר של IRIVER הH320 תומך במספר נמוך מאוד של יצרניות מצלמות. מוזכר שם כמה DOK ספציפים שהוא פועל איתם, שהוא לא פועל עם קוראי כרטיסים שמאפשרים חיבור של כמה סוגי כרטיסים אבל בסופו של דבר... לא ברור אם הוא כן תומך או לא בקוראי כרטיסים רגילים (ואיזה מהם), וללא זה התועלת היחידה של הH320 היא להסתכל על תמונות שהעתקת מהמחשב, בעזרת שלט נחות יותר

http://www.iriver.com/support/faq_view.asp?idx=304

פורסם

לפי התמיכה באתר של IRIVER הH320 תומך במספר נמוך מאוד של יצרניות מצלמות. מוזכר שם כמה DOK ספציפים שהוא פועל איתם, שהוא לא פועל עם קוראי כרטיסים שמאפשרים חיבור של כמה סוגי כרטיסים אבל בסופו של דבר... לא ברור אם הוא כן תומך או לא בקוראי כרטיסים רגילים (ואיזה מהם), וללא זה התועלת היחידה של הH320 היא להסתכל על תמונות שהעתקת מהמחשב, בעזרת שלט נחות יותר

http://www.iriver.com/support/faq_view.asp?idx=304

זה לא עניין של "מספר יצרני מצלמות" כל מצלמה שתומכת ב- UMS תעבוד עם ה- H340/320 כנ"ל לגבי כל מכשיר ( Disk on key קוראי כרטיסים וכו').

פורסם

רק חבל ש"כל מצלמה" לא כולל גם את Canon , Kodak , Sony , Samsung, חברות ענק שלרבים בפורום יש מצלמות שלהם (לי ולפחות לעוד 4 יש את CANON A70, ויש עוד בעלי דגמים שונים) שפשוט המכשיר חסר תועלת בשבילו. אני גם לא בטוח שהעסק עם קוראי הזכרונות פשוט כל כך, הסתכלתי בתחילת דרכו של המכשיר בפורומים של IRIVER ונתקלתי באנשים שלא הצליחו עם להעביר מקוראי זכרונות אליו, ולא נראה לי שבארץ יש מבחר מספיק גדול וידע כדי לדעת מה לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים