עבור לתוכן

מתי אמור לצאת FX 57 ,FX55

Featured Replies

פורסם

אתה חושב שאתה, או מישהו, ירגיש את ההבדל של ה6FPS בין הA64 3000 לבין הFX53?

בטח שכן, חשבון הבנק של הקונה וכל בעלי חשבונות הבנק בדרך לקונה מ AMD עצמם ועד לחנות.

• תגובות 116
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא חושב שהזולים גרועים......

אבל אני חושב שאם אני קונה מערכת טובה

אז אני צריך שהכל יהיה באותה רמה....

ובמתי יוצאים המעבדים 3200+ ב90 ננו מטר?

והם תומכים בPCIE ?

אני פשוט רוצה לדעת אם ה3200 מעבד חזק מאוד?

ולמה שהתקוונתי ליקנות מעבד גרוע לא התקוונתי למעבד 3200

התקוונתי למעבד הכי גרוע לשקע 939 ....

אל תגיד גרוע , תגיד פחות טוב

ואתה חושב כמו ילד שמה הכי יקר הכי טוב וצריך ללכת רק על הכי יקר...

סתם חשיבה פלצנית

כיום ה3000+ עולה 1000 שקל!

1000 שקל מול 3000 או 4000 שקל

אל תהיה טמבל אבל תעשה מה שבא לך

פורסם
  • מחבר

אל תגיד גרוע , תגיד פחות טוב

ואתה חושב כמו ילד שמה הכי יקר הכי טוב וצריך ללכת רק על הכי יקר...

סתם חשיבה פלצנית

כיום ה3000+ עולה 1000 שקל!

1000 שקל מול 3000 או 4000 שקל

אל תהיה טמבל אבל תעשה מה שבא לך

אוקי

הבנתי

כמה זמן אתה חושבים שהמערכת הבאה תישאר?

512MB

fx5600

p2.8

p4p800

כמה זה אתה חושבים שהמערכת תרזיק

בסרטים מישחקים ....(גם כבדים)...........

מישהו אמר לי חצי שנה בקושי הוא צודק?

פורסם

כמה זמן שתשאיר אותה ;)

זו מערכת מהירה בכל קנה מידה. תוסיף עוד חצי ג'יגה זכרון, תחליף את הכרטיס מסך הזה ב6800GT ויש לך מכונת משחקים רצינית.

היא תחזיק גם עוד שנתיים עם השינויים האלו.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן שתשאיר אותה  ;)

זו מערכת מהירה בכל קנה מידה. תוסיף עוד חצי ג'יגה זכרון, תחליף את הכרטיס מסך הזה ב6800GT ויש לך מכונת משחקים רצינית.

היא תחזיק גם עוד שנתיים עם השינויים האלו.

אני שונא !!!לשדרג

כמה זמן היא תרזיק כך

פורסם

כמה זמן אתה חושבים שהמערכת הבאה תישאר?

512MB

fx5600

p2.8

p4p800

כמה זה אתה חושבים שהמערכת תרזיק

בסרטים מישחקים ....(גם כבדים)...........

מישהו אמר לי חצי שנה בקושי הוא צודק?

את זה אתה רוצה להחליף? כמה אתה מוכר?

תחליף את הכרטיס מסך, תוסיף עוד 512 זכרון, תעשה OC למעבד ואל תקנה חוץ מזה כלום או שאל תעשה OC למעבד. עד שמערכת כזאת תמות יקח הרבה זמן. הייתי נותן לה הרבה יותר מחצי שנה עם כרטיס מסך חדש.

עריכה: XOD , נהיינו טלפטיים?

פורסם
  • מחבר

את זה אתה רוצה להחליף? כמה אתה מוכר?

תחליף את הכרטיס מסך, תוסיף עוד 512 זכרון, תעשה OC למעבד ואל תקנה חוץ מזה כלום או שאל תעשה OC למעבד. עד שמערכת כזאת תמות יקח הרבה זמן. הייתי נותן לה הרבה יותר מחצי שנה עם כרטיס מסך חדש.

עריכה: XOD , נהיינו טלפטיים?

אוקי

אתה חושבים שהיא תרזיק שנה ללא שום שידרוג?

אני מדבר במישחקים .....

פורסם

XOD , נהיינו טלפטיים?

LOL, משעשע  ;D Great minds think alike וכו'...  ;D

פורסם

לא מבין את דרך החשיבה  ???

רצית לקנות 6800GT? עם הרבה שטויות יקרות שלא לצורך מסביב? בכל מקרה עוד שנה היה לך את אותו ה GT? עם השטויות או בלי השטויות. אז מה זה משנה? רק תרוויח כי עוד שנה בשביל ההפרש תקבל משהו הרבה הרבה יותר טוב במחיר שאתה מוכן לשלם היום. מה ההגיון?

תקנה רק את ה GT, עם עוד זכרון, בלי שטויות מסביב (תוודא שיש לך ספק מתאים), תכניס שני כרטיסים חדשים לשני סלוטים ונגמר הסיפור. 3.44 דקות של עבודה. ואם גם זה קשה, שלם עוד 50 שקל לטכנאי שיעשה את זה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

לא מבין את דרך החשיבה  ???

רצית לקנות 6800GT? עם הרבה שטויות יקרות שלא לצורך מסביב? בכל מקרה עוד שנה היה לך את אותו ה GT? עם השטויות או בלי השטויות. אז מה זה משנה? רק תרוויח כי עוד שנה בשביל ההפרש תקבל משהו הרבה הרבה יותר טוב במחיר שאתה מוכן לשלם היום. מה ההגיון?

תקנה רק את ה GT, עם עוד זכרון, בלי שטויות מסביב (תוודא שיש לך ספק מתאים), תכניס שני כרטיסים חדשים לשני סלוטים ונגמר הסיפור. 3.44 דקות של עבודה. ואם גם זה קשה, שלם עוד 50 שקל לטכנאי שיעשה את זה בשבילך.

מה????????

בסך הכל שאלתי אם המערכת שיש לי תרזיק עוד שנה....

אני לא משדרג לשום דבר ..........

היא תרזיק לעוד חצי שנה ? או לשנה?

פורסם

כרטיס המסך בעייתי..די חלש למען האמת. זה הדבר היחידי שבאמת תוקע את המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך בעייתי..די חלש למען האמת. זה הדבר היחידי שבאמת תוקע את המערכת שלך.

בקיצור

תוכל להגיד לי

כמה זמן המחשב שלי יכול להרזיק?

פורסם
:bash::kopfpatsch:
פורסם

מצטער לא יכול להגיד כמה שנים יחזיק לך. אצלי הוא היה מחזיק עוד 3 שנים והולך אחרי זה לאנשים שעושים עבודה משרדית ומחזיק עוד 3. אבל אני לא משחק DOOM3.

ברגע שהמחשב יפריע לך ויתחיל להרגיז אותך, זה הסימן בשבילי שצריך לעשות משהו. מה? תלוי מה מרגיז ומה מפריע. נדיר מאוד שתהיה אצלי מערכת חדשה 100%. תמיד אני משדרג את מה שצריך מתי שצריך וכך בעלות מינימלית מבסוט כל הזמן מהמחשב שלי. גם למחשב ה"חדש" שאקנה עוד כחודש חודשיים יעברו כרטיס המסך שלי, ההרדדיסק שלי, צורב ה DVD, הזכרונות כנראה, המסך שזה כבר יהיה המחשב השלישי עבורו, הפקס החיצוני ואולי גם כמה ברגים מיותרים. האמת שלא הייתי בכלל קונה חדש לולא הייתי חייב להעביר אותו הלאה.

פורסם
  • מחבר

מצטער לא יכול להגיד כמה שנים יחזיק לך. אצלי הוא היה מחזיק עוד 3 שנים והולך אחרי זה לאנשים שעושים עבודה משרדית ומחזיק עוד 3. אבל אני לא משחק DOOM3.

ברגע שהמחשב יפריע לך ויתחיל להרגיז אותך, זה הסימן בשבילי שצריך לעשות משהו. מה? תלוי מה מרגיז ומה מפריע. נדיר מאוד שתהיה אצלי מערכת חדשה 100%. תמיד אני משדרג את מה שצריך מתי שצריך וכך בעלות מינימלית מבסוט כל הזמן מהמחשב שלי. גם למחשב ה"חדש" שאקנה עוד כחודש חודשיים יעברו כרטיס המסך שלי, ההרדדיסק שלי, צורב ה DVD, הזכרונות כנראה, המסך שזה כבר יהיה המחשב השלישי עבורו, הפקס החיצוני ואולי גם כמה ברגים מיותרים. האמת שלא הייתי בכלל קונה חדש לולא הייתי חייב להעביר אותו הלאה.

אני מיתכוון שאני קונה מחשב חדש

זתומרת שהמסך הצורב

וכל הציוד הקפי עוברים איתי למחשב הבא

1)אם המחשב יוכל להרזיק עוד שנה?

כי פשוט מישהו אמר לי שזה בקושי ירזיק חצי שנה....

הוא צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים