פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיהגם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אם מקור הסאונד הוא לא 5.1, אתה לא תשמע ב- 5.1...לשמוע מוזיקה מקבצי MP3, למשל, זה סטריאו בלבד (יש אפשרות לאפקטים שיפעילו גם את הרמקולים האחוריים, אבל זה לא קשור, בכלל לא נחשב 5.1, ורק הורס את השיר לדעת רבים).
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אחי בהכול לא עובד 5.1 לא במשחקיםלא בסרטי דיוידיהסאב משמש כמגבר ומאחוריו יש שורה של חורים אדום (FR) -- לבן (FL) -- אדום (SR) --לבן (SL) --אדום © להסביר לכם גם את המשמעות??ורק הרמקולים שמחוברים לחורים הלבנים עובדים (זאת אומרת -הקדמי השמאלי והאחורי השמאלי) יענטו סטיראוהכרטיס קול הוא של קריאטיב 7.1 משהורמקולים-מה זה משנה איזה??? העיקר שהם 5.1 החיבור שלהם הוא מין צורה של כדור בדולח כזה?! (חיבור אדום-לבן רגיל)אחי איך אני עושה שישמעו מויזקה ב5.1 (אולי זה יעבוד בשאר הדברים)תודה וסליחה על המרירות שלי פשוט אתם חייבים להודות שאתן רושמים תגובות קצת לא רלוונטיות :-\ ???
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מה לא רלוונטי כאן????יש מיליון סוגים לחבר מערכת יש מיליון סוגי כרטיסי קול! כל כך קשה לפרט???עדיין לא הסברת איזה כרטיס קול יש לך אבל כנראה שזה Audigy2ZS בכל מקרה אם זה כן אז תפעיל שם את הCMSS ותגדיר 5.1ככה זה אמור להשמיע בכל הערוצים בכל מה שתריץ..אם לא אז כנראה שלא חיברת את הרמקולים נכון. תסביר לי איך בדיוק חיברת את הרמקולים לכרטיס קול לא לסאב ?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אחי הדרך היחידה לחבר רמקולים למחשב זה דרך הכרטיס קול הכרטיס קול כמו שאמרתי אני לא יודע מה הדגם שלו יכול להיות שאתה צודק אבל זה ממש לא רלוונטי כי הוא לא הבעיהעכשיו אם תוכל להסביר לי מה זה CMSS?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.