פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מה יקרה אם לא אתקין SP2?יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה.אבל יש לזה גם יתרונות.בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת.חג סוכות שמח!
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אני אישית עובד אם SP1 והמחשב עובד יופי הוספתי סיגייט פייר וואל וגם אנטי וירוס וגם תוכנת אנטי ספיי וזה מספיק לא צריך SP2 שמועות רבות הגיעו לאוזני שהוא עושה הרבה בעיות חיבור לאינטרנט לא ממליץ כלל.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים תתקין או לא ..זה לא חשוב.הכי חשוב זה שתתקין את ה .NET Framwork 1.1 או גירסה חדשה יותר
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים האמת כמאט ואין הבדל,אבל למה לא?אני רוצה לראות מישהו שאומר שזה עשה לו בעיות...
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הכי חשוב זה שתתקין את ה .NET Framwork 1.1 או גירסה חדשה יותרמה זה הNET Framwork הזה?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר club_501 - גנבת לי את המילים מהפה.מה זאת התוכנה הזאת? מה היא עושה? מאיפה להוריד?תודה וחג שמח.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים ה-Framework מכיל את כל הקבצים והכלים להם זקוקים תוכנות שפותחו בסביבת .Netלדוגמא אם אתה מפתח תוכנה ב-Visual C++ .Net ואתה רוצה להפעיל אותה על מחשב אתה חייב להתקין עליו את ה-Framework
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים יש דיון של קרוב ל-30 עמודים על SP2 בראש הפורום, ממנו אתה יכול ללמוד על היתרונות והחסרונות של SP2, לקרוא חוויות של משתמשים ולהחליט בעצמך.לגבי ה- dot net framework, לדעתי היום זה לא נחוץ לרוב האנשים כי רוב האפליקציות עדיין לא מפותחות בדוט נט. למעשה, נראה לי שלא התקנתי את זה עד שהתחלתי לפתח... בקיצור, אם אתה לא יודע מה זה, כנראה שאתה לא צריך את זה. כשתצטרך, התוכנה שתנסה להריץ תודיע לך שאתה צריך את זה (בדרך כלל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.