עבור לתוכן

צריך המלצה לזכרון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה

אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על

A-DATA

רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין...

תודה לעזורים

פורסם

אם חשוב לך למישחקים אז אתה צריך זיכרונות עם תיזמונים טובים...

אבל למרות שההבדלים זניחים ממש בין תיזמונים גבוהים לנמוכים....מה שוקבע פה הוא כמות הזיכרון כמה זיכרון אתה מתככון ליקנות?

256MB או 512MB איזה מעבד יש לך?

ול-OC אתה יכול לקחת את ה A-DATA שהם כמובן הכי משתמים ביחס למחיר!

פורסם
  • מחבר

המעבד שיבוא עם הזיכרון הוא AMD 64-3000

עדיין לא קניתי את המחשב...אני פשוט לא סגור על הזיכרון...אני רוצה 512 כמובן

פורסם

בתקציב הזה הייתי לוקח את ה-A-DATA PC3200 ...בחנות עם מחיר ממוצע הם יעלו בסביבות ה-550 שקל!

פורסם
  • מחבר

אני יודע ששני הזכרונות האלו קצת חוריגים מהתקציב...

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4205&PHPSESSID=57cdbdf52ffb32525c52597115e20f69

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_636&products_id=5553&PHPSESSID=57cdbdf52ffb32525c52597115e20f69

אבל רציתי לדעת אם הם טובים יותר מA-DATA למשחקים ומי מבינהם יותר טוב...והאם הוא ההבדל שווה את המחיר

תודה לעונים

פורסם

אם חשוב לך למישחקים אז אתה צריך זיכרונות עם תיזמונים טובים...

אבל למרות שההבדלים זניחים ממש בין תיזמונים גבוהים לנמוכים....מה שוקבע פה הוא כמות הזיכרון

כמו שכבר אמרתי מה שקובע פה הוא כמות הזיכרון...למרות שהתיזמונים גם חשובים.

אבל לא בצורה משמעותית...

דבר ראשון כל הזיכרונות פה הם 400MHZ

דבר שני לכולם יש אותו תיזמונים בערך...ל-A-DADA יש 3.4.4.7 ולאחרים נידמה לי שיש 3.3.3.8

אז הייתי הולך על ה-A-DATA כי הם הכי זולים וכולם יתנו לך את אותם הביצועים במישחקים...אולי הקורסייר יתנו לך

טיפה יותר באוברקלוק אבל גם ה-אי דאטא מעולים לאוברקלוק...והבנתי שאתה רוצה לעשות אוברקלוק לא רציני.

גם המשקין טובים אבל הייתי הולך על ה-A-DATA שוב...בגלל שהם הכי זולים...ויתנו לך את אותם הביצועים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים