עבור לתוכן

כרטיס קול אם יציאה קאוקסיאלית

Featured Replies

פורסם

לי יש גם CMI8738 על הלוח במחשב המשני שלי ואני יודע שאין לו יציאה דיגיטלית ללא בראקט.

• תגובות 48
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה נוגד את מה שכתוב באתר

פורסם

הכרטיס תומך בחיבור דיגיטלי - אבל כמו שאמרתי צריך בשביל זה בראקט.

פורסם
  • מחבר

זה לא מה שכתוב באתר, תן לי את ה ICQ שלך ואני ישלך לך פרינט סקרין מהמסך שלי ותראה באצמך.

פורסם

לא יודע איך זה אצלך, אני יודע איך זה אצלי.

אגב, אתה בטוח שאם יש אצלך זה לא חיבור אופטי? גם יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

אופטי הכוונה TOSLINK ?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

אז לא, זה לא, אני מסוגל להבדיל בינהם. אבל תודה

פורסם

מי שלא מבין זה אתה ומה שאתה לא מבין זה את הצרכים שלי, לי יש רסיבר שאני רוצה לחבר באופן דיגיטאלי (כדי שהרסיבר יבצע את הפיענוח של כל האותת גם של דולבי דיגיטאל וגם אות שני ארוצים רגיל) למחשב (העינין שלי הוא בעיקר בסרטים ולא במשחקים) ולכן אני מחפש כרטיס קול אם יציאה קואקסיאלית בצורת RCA כי הכניסה הקיימת בכרטיס שלי (וברוב הכרטיסים האחרים שראיתי) היא בצורת מיני פיאל, אני יודעה שבעיקרון זה אמור לעבוד גם ככה, כי ה S/PDIF מעביר נתונים גם בצורה אופטית וגם בצורה קואקסיאלית, אבל בפועל לא אצלי ולא אצל אף אחד שהקרתי זה לא עובד, אז אם אתה יודע איך זה אמור לעבוד בלי תוספת פאנלים חיצונים או פנימים אז תסביר אם לא אל תנסה להיראות חכם.

נ.ב בדקתי גם בחברה של הכרטיס קול וגם בחברה של הלוח אם אין להם פלאג כזה.

חבל שאתה מגיב ככה. כדאי שתקרא את תחילת התרד שלך ותבין שלא היתה הכי ברור לגבי מה אתה רוצה , כל עמוד אתה מדבר על משהו אחר, ותרד שנגרר כבר 4 עמודים שבעצם לא הוצע בו כלום - כנראה יש בו בעיה בהגדרת הבעיה ובמי שמנסה לקבל עזרה. אז בבקשה אל תאשים אנשים שמנסים לעזור לך ולא מצליחים ("התגובה הראשונה הנורמאלית שקיבלתי היום") ולחשוב איפה זה קשור בניסוח הבקשות והבעיות שלך.

אז הפעם אני אחרוג ממנהגי ודווקא אמשיך לנסות לעזור למרות התגובה הגבולית הזאת.... אולי אתה לא מכיר מישהו שזה עבד לו , אבל לי , לאחרים פה, ולפחות לעשרות אנשים שעזרתי להם לפתור בעיות SPDIF בפורום זה כן עבד. (ותערוך חיפש - שם תוכל לראות חלק - עם המון מידע מועיל). אז ככה:

1) אם אתה מחפש כרטיס ליציאה דיגיטלית , במחיר לא יקר , ההמלצה היא SB LIVE, אין הרבה מה להתדיין מעבר לזה.

2) הכרטיס קול שלך הוא אוןבורד , זה לא ממש כרטיס , ובגלל זה לא משנה מה קראת באתר על היכולות של הצ'יפ. יכול להיות שהוא גם יודע לפרק אטומים אבל החברה של לוח האם לא חייבת לנצל אופצייה זאת , היא אפילו יכולה להשתמש רק בשתי יציאות קדמיות אם בא לה. ולכן אמרתי לך - תבדוק בחוברת של לוח האם , אם לא תמצא שום הזכר לSPDIF - הלוח שלך לא תומך בזה.

מידע לעומק על פרוצדורת חיבור וכבלים תוכל למצוא בחיפוש בפורום זה , אם לא תמצא בעזרת מילות מפתח תנסה לחפש תחת השם שלי.

אני באמת מתעלם ממה שאמרת מקודם , אין סיבה להתרגז על זה , אבל אני מקווה שגם אתה תשנה את הגישה של התשובות שלך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אחי אין לי משהו אישי נגדך, אבל אתה מגיעה משום מקום ועונה על השאלה איזה יום היום? "שלוש וחצי" כלומר בלי שום קשר למה ששאלתי, עובדה שהיו אנשים שהבינו את השאלה שלי ועזרו ואם היתה רואה מה נכתב בתגובות האחרונות היתה רואה שלפי מה שיש במאפיניי כרטיס הקול שלי (או הצ'יפ) יש יכולת ל S/PDIF. בנוסף דברתי אם האדם שסיפק לי את הלוח שהוא במקרה קרוב משפחה והוא אמר שהוא התקין את אותו לוח בדיוק אם אותו ציפ והS/PDIF תפקד כמו שצריך, כלומר משהו אצלי לא תקין ולכן גם לפני מספר תגובות כבר אמרתי שאני ינסה לפתור את העניין בעזרת הלייב, אז תודה אל זה שאתה מנסה לעזור אבל אין צורך לחזור אל דברים שנאמרו כבר לפנך ובקשר לבקורת על צורת המענה, אני יכול להגיד רק דבר אחד את החסרונות שאתה רואה באחרים תחפש קודם כול אצלך. 

פורסם

כן כולם ניחשו מה היתה בדיוק הבעיה שלך , וכמו שאמרת חלק באמת קלעו בול. באמת לא ברור למה זה לקח 4 עמודים אם זה כזה וורוד כמו שתיארת(ואתה כמובן צודק - הלקוח (של הפורום) תמיד צודק) , אולי זה בגלל אנשים כמוני שלא יודעים מה הם אומרים ויש להם בעית גישה :cool2: (ומצטער מראש על הציניות).

אני רגוע , אני לא חדש פה , ובניגוד אליך רוב האנשים מכירים אותי , ויודעים כמה אני יודע וכמה לא , לא רק זה, הם גם יודעים טוב טוב איך אני מגיב על מה וכמה, ואיך אני עוזר פה ובאיזה כמות , אמנם נעדרתי ל 8 חודשים , אבל עדיין נשארתי אותו הדבר. אז נקודות כרדיט אני באמת לא צריך מכל "לקוח של הפורום". כבר ניתקלנו פה בכל מיני טיפוסים שמבקשים עזרה , שלא תחשוב חס וחלילה שאתה בתחתית הרשימה. רק לדעתי האישית לא אהבתי את הגישה שלך. וברור שיכול להיות שאני עונה שטויות ולא מבין מהחיים שלי , אבל זה לא אומר שאתה ניגשת נכון להצגת הבעייה שלך בתרד , והגבת כמו שצריך לנסיונות לעזור לך. לא אומר שלא הגעת לפתרון (או שלפחות אתה חושב כך) , אבל אישית לא אהבתי את הדרך.

ולגבי החסרונות שאני רואה אצל אחרים , לדעתי יש הבדל בין מי שעוזר ומי שמבקש עזרה, יש מי שצריך להשקיע יותר ומי שפחות , כי אנחנו לא עובדים פה על כסף. ואני יודע שזה מבלבל בגלל שלא רשום כלום ליד הניק שלי ובהגדרות שלי , אבל אני עושה פה סדר מדי פעם. כבר אמרתי לך , לי יש פה כבר הרבה כרדיט , אז זה לא משנה כמה תנסה להציג אותי בצורה שלילית... אם נפגעת ממשהו אז אני מצטער , אבל זה לא שלא היתי לעניין , ואם אני עונה על דברים - זה בין היתר גם לתקן דברים שאחרים אמרו בתרד ויכולים להטעות קוראים אחרים , התרד הוא לא רכוש פרטי , ואמנם לא מתערבים בו אבל גם לא גורמים לו לתת מידע שגוי ולהוריד את הרמה.

בכל מיקרה , אני כמובן רושם את הדברים עם חיוך , אני לא מתעצבן , ואני מבין כל אחד. אז רק אאחל לך בהצלחה. ואני מקווה באמת שעם ה LIVE יפתרו בעיותך ותוכל להנות מסאונד איכותי ומהנה בסרטים.

צפייה נעימה 8)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אני לא הגעתי הנה כדי לקבל שיעורים על צורות תגובה על שאלות ותשובות רלוונטיות יותר או פחות אבל בעתיד אני ינסה להשתפר אם בתור עוזר או נעזר (וכן אני לא עוזב אני מאמין שיש לי מה לתרום אם פחות בתחום המחשבים אז יותר בתחום הקולנוע הביתי)בכול אופן אני מאמין שתשמש לכולנו דוגמה לידעה לחוכמה ובעיקר לצניעות גם בעתיד :cool2: (ומצטער מראש על הציניות). ;)

פורסם

יופי, השלמתם :)

תגיד לי, זה עובד לך בסוף או לא? אני חייב לדעת....

יניב

פורסם
  • מחבר

לצערי אני לא יכול להגיד לך עדיין כי עוד לא קבלתי את הכרטיס אבל לפי מה שכתבו בתדר הזה ובתדרים שקדמו לו אני מאמין שצריך לעבוד.

פורסם

אתה מתכוון ש VALUE אמור לעבוד עם מתאם מ MINI PLUG ל RCA?

שמע בכל מקרה תעדכן אחי!!! אל תשכח

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים