עבור לתוכן

בעיה בחיבור הרסיבר לdvd עם s-video

Featured Replies

פורסם

חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט..

אז מה הבעיה פה?

שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard

אבל הוא 5.1

פורסם

ניסית לחבר את כרטיס המסך או את ה DVD ?

פורסם
  • מחבר

את ה dvd כמובן..

יש לי כבל s-video שקיבלתי בקופסא של הכרטיס מסך..

ואיתו ניסיתי להתחבר ,ואין תמונה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה..

אבל מישהו מוכן בבקשה לעזור לי בזה?

פורסם

נסה כבל אחר...

אתה מודע לזה שרוב המשתמשים פה הם תלמידי תיכון שמאתמול ב-12 בלילה עד עכשיו לא הגיעו למחשב?

מה הטעם בהקפצה הלא חוקית הזאת?

פורסם
  • מחבר

זה כבל שבא בקופסא של הכרטיס מסך...הוא אמור להיות מתאים או שאני סתם מסתבך עם זה וזה בכלל לא הכבל המתאים?(למרות שאני כמעט בטוח שזה כבל s-video)

ואתה צודק לגבי ההקפצה..מצטער

פורסם

קודם נסה לחבר את הDVD ישירות לטלויזיה עם הכבל S-Video

פורסם

באיזה כבל מחוברת הטלויזיה לרסיבר?

אם הטלויזיה מחוברת לרסיבר ב RCA ולא ב SVIDEO אז תוכל לראות תמונה רק כאשר תחבר מכשירים לרסיבר בחיבור RCA, ולא ב SVIDEO.

פורסם
  • מחבר

הטלויזיה מחוברת לרסיבר בחיבור RCA ולא בכבל s-video ...וגם אין לטלויזיה חיבור s-video ,ככה שאין לי מצב לחבר כבל s-video בין הרסיבר לדי וי די?או בין הכרטיס מסך של המחשב לרסיבר?

פורסם

לא.

תצטרך לשים מתאם מ SVIDEO ל RCA (בד"כ בא עם כרטיסי מסך...) לכל כבל שתרצה לחבר... או שפשוט תשים מתאם כזה מיציאת ה SVIDEO ברסיבר ל RCA בטלויזיה.

בכל מקרה, החיבורים לרסיבר צריכים להיות אחידים.

הרסיבר יודע לגשר בין כניסות RCA ליציאת RCA או בין כניסות SVIDEO ליציאות SVIDEO. הוא לא יודע לשלוח אות RCA ל SVIDEO ולהפך.

פורסם
  • מחבר

אוקי,ואם אני אקנה את המתאם הזה ויחבר בין הטלויזיה(שאין לה svideo) לרסיבר עם כבל svideo ,אבל את כל שאר המכשירים(מחשב,dvd) אני יוכל לחבר לרסיבר עם כבל svideo?

ואם תוכל בבקשה אז תענה לי גם על זה

שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard

אבל הוא 5.1

פורסם

אוקי,ואם אני אקנה את המתאם הזה ויחבר בין הטלויזיה(שאין לה svideo) לרסיבר עם כבל svideo ,אבל את כל שאר המכשירים(מחשב,dvd) אני יוכל לחבר לרסיבר עם כבל svideo?

כן.

בקשר לשאלה השניה שלך, אם אין יציאה קואקסיאלית, ואין יציאה אופטית, תשתמש ביציאות האחרות שיש. אין לך הרבה ברירות...

פורסם
  • מחבר

יש יציאה אופטית ואני יודע שהיא מעבירה AC3 דולבי דיגיטאל,אבל מכיוון שהמחשב רחוק ב 3 ומשהו מטר מהרסיבר זה יעלה לי מאוד יקר לקנות כבל כזה...

יש בכרטיס קול 5 יציאות pal (ירוק,כחול,כתום,שחור,ורוד) ,איתם אפשר לחבר לרסיבר כך שתהיה העברה של AC3?אם כן אז מאיפה לאיפה ? ועם איזה כבלים?

פורסם

צריכים להיות 3 כבלים של סטראו 3.5מ"מ ל2 RCA.

תסתכל בחוברת של הלוח אם שלך בשביל לראות מה הולך לאן.

(זאת כמובן בהנחה שיש לך כניסת 5 יציאות ברסיבר)

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי EXT.IN ברסיבר והכניסות שלו ה

FL FR

SW C

SL SR

לזה התכוונת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים