עבור לתוכן

סופסוף - קיבלתי את האוזניות E2C שלי :)

Featured Replies

פורסם

גילי, אני חושב שאתה מאוד טועה לגבי השווי של האודניות. לאדע לגבי האיכות של האוזניות שלך, אבל אני אספר עכשיו על המקרה שלי:

אני תחילה קניתי את ה Beyerdynamic DT931 עקב מה שקראתי בהד-פי וכל ההמלצות שם (למרות שדיברו שם על עבודה עם מגבר) אז קניתי וציפיתי למשהו שיפיל אותי מהכסא, אבל דיי התאכזבתי. למרות שהאיכות השתפרה, הרגשתי קצת מאוכזב, אבל הפלתי את זה על העובדה שהיה לי AC97 (!!!) והן עבדו בלי מגבר.

בהמשך, אחרי עבודה ארוכה של בניית המגבר סוף סוף זה הסתיים, והיה שיפור מאוד ניכר והצליל היה נהדר, גם כי פה לא ממש הפיל אותי מהכסא, אבל בהחלט היה שווה את ההשקעה הרבה (של אבא שלי ;D ).

אחרי כמה חודשים הזמנתי לעצמי את ה EMU 0404 (כרטיס קול "מקצועי"- שתי ערוצים בלבד) ב100$+40$ +50$(!!!) מיסים שונים. ציפיתי למשהו שיעלה את הרמה פי 100 (כמו שאנשים דיווחו על הבדל כזה בהד פיי), אבל דיי התאכזבתי לגלות שההבדל לא כזה גדול.

סך כל ההשקעה:

Beyerdynamic DT931.............................180$+8$= 188$

Amlifier based on the Corda HA-1 by Jan Meier.........60$

EMU 0404....................................100$+40$+50$= 190$

Total: 440$ or 2000 Shekel's

עכשיו זה עדיין לא מפיל אנשים מהכסא כשהם שומעים את זה (למרות שחלקם דיי מתרשמים) אבל זה בהחלט על רמה ואני כבר למדתי להעריך את האיכות של זה, ובטח כשמשווים את זה לסאונד של טלוויזיה או מערכת מיני- פשוט "לא מרגישים" את המוזיקה \אפקטים בסרטים (כמו אפקט של רעם, פיצוץ וכאלה...) הכל כזה "שטוח".

ולדעתי זה היה שווה את זה, ואני מתכוון להשקיע עוד באותה מערכת. חברים שלי מסוגלים לזהות את ההבדל, אבל עדיין לא מבחינים בדקויות ובדרך כלל באים עם תגובות כמו "בסדר... באמת יותר טוב" או משהו כזה.

אני בטוח שתוך כמה זמן עם האוזניות האלה תדע להעריך את האיכות שלהן לאומת מה ששמעת לפני, ובטח שלא תסכים להחליף אותן באיזה אוזניות פשוטות ב50$.

ואין כזה דבר "לא שומע הבדל"- אם השמיעה שלך לא פגומה, אז אתה עם הזמן תבין עד כמה ההבדל גדול.

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברור שלא הייתי מחליף בשביל אוזניות שעולות 50$ או משהו כזה.........

אבל חסר כזה משהו שיגרום לי להגיד "וואוו"

לחבר שלי יש את הפורטה פרו 2 שגילינו שזה חיקוי........ של הפורטה פרו

זה עדיין באיכות טובה לאללה..... אתמול האוזניות נהרסו לו לגמרי וזה אחרי איזה חודשיים בערך..........

אז קיצר מתי ששמעתי את הפורטה פרו הלא מזויף בתל אביב אמרתי "וואו" וגם מתי ששמעתי בפורטה פרו 2 של חבר שלי אמרתי וואוו

בE2C לא אמרתי וואו....... כאילו מרגישים באיכות סאונד כללית אבל אין לזה כזה את העוצמה של הפורטה פרו שתגרום לך להגיד וואוו

לאדע איך להסביר........

נראה לי אתה "מריגש" יותר איכות בפורטה פרו בגלל שהן חצי פתוחות וזה נותן כזה רפלקס של הסאונד ובE2C אתה שומע את הסאונד.....

הדבר הכי מבאס בהן זה שלוקח הרבה זמן עד שהן נשארות באוזן ולא נופלות יעני הנוחות.....\

בתכלס אוזניות טובות מאוד..........

עכשיו אני אלך לנסות לנקות את הספוג עם מים בלבד ולייבש עם מייבש..

פורסם

יש לי אוזניות כאלה קניתי בארץ קצת יותר יקר ב500 אבל איך שאני רואה אתה לא מכניס אותם טוב לאוזן.

עריכה:

לא לא לא, לא קראת את ההוראות אסור להרטיב את הספוגים הם רק לשימוש חד פעמי (בערך אפשר כמה פעמים).

פורסם

יש לי אוזניות כאלה קניתי בארץ קצת יותר יקר ב500 אבל איך שאני רואה אתה לא מכניס אותם טוב.

איפה אפשר לקנות סוג כזה של אוזניות בארץ?

ולפי ביקורות באתרים מחו"ל אכן אם מכניסים את האוזניות לא כמו שצריך אז גם הן לא נוחות וגם הן ישמעו נורא (במיוחד בבאסים).

פורסם

אני קניתי בגיבעון אלקטרוניקה זה בתל אביב רחוב דרך השלום 22

פורסם
  • מחבר

כבר הרטבתי אותן רק במים וייבשתי עם מייבש עד שראיתי את התגובה שלך......

לאדע עכשיו הם קרים נקיים ויותר רכים

את הלא ספוג אפשר להרטיב?

עריכה:

איך יכול להיות שקנית בארץ ב500 שקל?

עלו לי בחול כולל משלוח בחול 106 דולר...........

אני הולך בחופש סוכות לתל אביב לקנות עם חבר שלי (זה שנשברו לו הפורטה פרו 2) את הפורטה פרו המקורי... נלך לחנות הזאת ונבדוק שם...

פורסם

כבר הרטבתי אותן רק במים וייבשתי עם מייבש עד שראיתי את התגובה שלך......

לאדע עכשיו הם קרים נקיים ויותר רכים

את הלא ספוג אפשר להרטיב?

עריכה:

איך יכול להיות שקנית בארץ ב500 שקל?

עלו לי בחול כולל משלוח בחול 106 דולר...........

אני הולך בחופש סוכות לתל אביב לקנות עם חבר שלי (זה שנשברו לו הפורטה פרו 2) את הפורטה פרו המקורי... נלך לחנות הזאת ונבדוק שם...

היא מוכרת רק מוצרים של shure ועוד כמה חברות אבל זה בעיקר מיקרופונים מקצועים.

הא ואת הלא ספוג מותר רק באלכוהול אני משתמש ב 70%

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה אחי

אבל אני הרטבתי את הספוג ייבשתי והן סבבה עדיין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים