פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =)ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקיםניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-dafreerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת..ניסיתי עם שלושה דיסקיםשייגעצ-ניו יורק רפיחשייגעצ-משקאות חריפיםשלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אפשרי ב Winamp 5 Pro , אחלה איכות ...אם אתה רוצה תוכנה חופשית , כך את audiograbber גם טובה .
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אפשרי ב Winamp 5 Pro , אחלה איכות ...אם אתה רוצה תוכנה חופשית , כך את audiograbber גם טובה .מצטרף להמלצה. ווינאמפ מזהה את האמן האלבום והשירים, מקודד בקצב מהיר מאוד, ממספר את השירים, מעדכן את ה-ID3 ויוצר פלייליסט. הכל אוטומטית.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים EAC הכי איכותי.לאדע לגבי MP3 אבל העתקה לWAV ואז ל (Monkey's Audio) יוצא איכות בול כמו המקור.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אני משתמש ב-audiograbber, גם הוא פשוט ונוח. אל תשכח לשים בתיקיה שלו את LAME_enc.dll (עשה חיפוש בגוגל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.