פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר היא לא אבל הבנתי מה הבעיה המתאם של הSCART לא תומך בצבעים ולכן הוא רק משדר שחור לבן פשוט החלפתי לכבל RCA והכל עובד תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים זה לא בעיה במתאם, זו משהו שהטלויזיה לו תוכמת בו.SCART מעביר בתוכו כל מיני פורמטים של וידאו, ביניהם Composite (חיבור RCA רגיל), S-Video, RGB ועוד כל מינילא כל חיבור SCART במכשיר תומך בכל הפורמטים, מה שכנראה קורה זה שה-SCART בטלויזיה שלך לא תומך ב-S-Video ולכן אתה רואה שחור לבן.אצל חבר שלי יש טלויזיה Sony בה כניסה אחת תומכת S-Video וכניסה אחרת תומך RGB, בכניסה אחת רואים שחור לבן ובשניה רואים מצויין.אם יש לך כניסה אחרת נסה אותה, בעיקרון S-Video איכותי יותר מ-Composite
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר יש לך טעותתקרא את המאמר הזהhttp://www.svideo.com/svideoscart.htmlהטלויזיה שלי פעם כן עבדה עם מתאם אבל אחד אחר ואותו איבדתי
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים די עלובמה שזה עושה זה להמיר את ה-S-Video ל-Compositeסתם לקנות כבל יקר ולא להשתמש בוזה זהה לחיבור כלב Composite רק שכאן המתאם נמצא בצד של הטלויזיה ולא בצד של המחשבעל טלויזיה אחרת עם Scart עם אותו מחשב זה עבד לי יופיאיזה טלויזיה בדיוק יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.