פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסךויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCARTאחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובדאני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטהותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיהמישהו יכול לעזור??
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר אין כזה הרבה מה לחברוגם אין לי סאונד שזה גם מוזריש כזה חיבור שיוצא מהכרטיס קול שמתפצל לשני RCA שמתחברים לטלויזיהרגע שאני יהיה בטוח לאן אני מחבר אותם בטלויזיה (אדום, לבן והצהוב של הוידאו) לOUT או IN?
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר מה אתם אומרים אולי אני יחבר הכל בSCART וזהו? יש לי כזה מתאם שיש לו 4 יציאות מאחורה ואפשר לחבר את הS-VIDEO וגם את האודיו אדום ולבן ואז זה יצא לסקארט והכל יהיה בחיבור אחד אבל יש עליו כפתור כזה IN/OUT זה גם צריך להיות IN נכון? או שכדי עם הRCA אוף לא יודע
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר אוקיי תודה לכם אני יבדוק את תעניין אולי הכבלים פשוט דפוקים זאת גם אפשרות
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר הצלחתי לראות תמונה דרך הטלויזיה אבל היא בשחור לבן ??? מישהו יודע למה ??
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר לאהוא מוציאPAL-Bעריכה: אולי לנסות להוריד את הדרייבר הכי חדש ? מהאתר של NVIDIA כי יש לי במחשב הישן GEFORCE2 אבל זה עבד בעבר יפה מאוד
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אם יש לך עוד כניסת SCART נסה אותה אם זה עדיין לא עובד זה כנראה הזמן לעבור לכבל RCA, כנראה שהכניסה שלך בטלויזיה של ה-SCART לא תומכת ב-S-Video אלה ב-RGB אני משאר שהטלויזיה של סוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.