עבור לתוכן

סקר חדש! יש! אלו מכם שעובדים - היכן?

Featured Replies

פורסם

מההורים.

מילא אם אני אשיג עבודה במחשבים או משהו אבל איפה אני אשיג אחת...

ההורים שלך נותנים לך כסף לכל מה שאתה רוצה?? ואללה איזה חיים טובים...

ושנית 18 ש"ח לעשה לא טוב לך? לך תעבוד תרוויח כסף ותבזבז אותו :) אני לדוגמא מרוויח 100-120 ש"ח ליום בעבודה בסקרים שזה בין 5-6 שעות עבודה (10 ש"ח נסיעות) או בין 200-300 ש"ח באיטום שזה משהו כמו 6 בבוקר ועד 11 במקרה הטוב ועד 3 במקרה הרע

ואגב סוגר חודש עם מינימום 2500 ש"ח וזה ממש ממש בלי לקרוע את התחת, אם אני רוצה לעשות משהו אני עושה חופשי  (כי יש כסף)כי האיטום זה ממש בבוקר אז יש כל היופ פניו והסקרים אני בוחר לעצמי מתי לעבוד אפשר לעבוד גם רק 3 משמרות בשבוע...ואם סתם משעמם לי אז לפחות שאני יעבוד לא ככה?

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עכשיו התחלתי לעבוד בפיצה בי-ם כשליח, זה שכר מינימום +טיפים , הבעיה זה בירושלים אנשים לא ממש נדיבים וכמעט אין טיפים , לעומת ת"א שהיה פול.

פורסם

אני עבדתי אצל אבא שלי

אחראי מחסן

25 שח לשעה

200 ביום

סבבה מה לא?

וזה מעלי איפה אתה עובד בג'רוזלם?

פורסם

היום אני עובד בקילוף בוטנים לאחר שפיטרו אותי מעבודתי הקודמת בישור בננות  :hat:

סתם עכשיו ברצינות...

פעם עבדתי בעבודה שהיתי בה לבית מסויים אוכל מה שאני רוצה כולל ממתקים\מכין לי מה שאני רוצה לאכול פיצות\מלווח\... וכו' רואה טלוויזיה בלילה עם YES כך שיש איכות ...במיוחד בערוצים הכחולים  :xyxthumbs:

וככה היתי מעביר כמה שעות ואז מקבל 50-70 שקל !

ואני מתכוון לזה ! היתי פשוט עושה ביביסיטר לבני-דודים שלי , היתי בא אלהם לבית שהם גרים מאה מטר מימני רואה טלוויזיה טוחן ממתקים ומקבל על זה כסף ... מה יש יותר טוב מזה ?

היום אני כבר לא עושה את זה כמעט... בין השאר כי הבני-דודים שלי גדלו ונהיו ממזרים והתחילו לעשות יותר בעיות ... :hat: אבל עדיין זו עבודה מאוד קלה רואים טלוויזיה ומקבלים כסף

האמת שאני יכול גם לתקן מחשבים כמו כולם פה ואפילו יש לי תעודה של טכנאי מחשבים של סיון ...אבל אין לי כוח להתעסק עם אנשים ועם ה386 שלהם (שונא מחשבים ישנים)

בנתיים כרגע אני דיי מובטל אבל יש לי הכנסות שאני לא יפרט מאיפה  :hat: כך שאני "מסתדר" (לא זה לא מההורים)

פורסם

אתה מקבל כסף מהספאם ב HWzone ? ::)

סתם :xyxthumbs:

פורסם

אמרו לי שיש סוחר חדש באזור אחרי שעצרו ת'סוחר הגדול האחרון אבל לא ידעתי מי זה עכשיו אני יודע שזה אתה!.

אם יש לך קצת עודפים בחומר אתה תמיד יכול לזרוק עצם לאחיך ;)

פורסם

תערוכת Game On במוזיאון ארץ ישראל, (39 שקלים למנויי הוט) חבל שזה רק לעוד שלושה שבועות. :xyxthumbs:

פורסם

אני קבלן משלוחים ב2 סופרים בחיפה...

ומדי פעם כשאנשים מגיעים אליי אני מתקן להם מחשבים

פורסם

אני חייל :\

350 שקל בחודש :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים