פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אז זהו, לאוכלוסיה היותר מצומצמת כאן שכבר בשנות ה20 לחייה (או אם חייכם התאכזרו אליכם והכריחו אתכם לעבוד בנעוריכם) - מהו מקום העבודה שלכם? באיזה תפקיד? מעניין לשמוע
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מעניין למה זה מעניין אותך ...זיגזג השכירו לי דלפק פלאפל ושיפודיה , אז זה הופך אותי ... לשף ?כן , נשמע לי הגיוני .שף בזיגזג .
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר מעניין למה זה מעניין אותך ...זיגזג השכירו לי דלפק פלאפל ושיפודיה , אז זה הופך אותי ... לשף ?כן , נשמע לי הגיוני .שף בזיגזג .(מגרד בראשו בבלבול)
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר יש את זיגזג , ויש אותי , ויש אותי בזיגזג בתור מנהל המעבדה .כזה פשוט .א-הא! ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים שף? מזכירה? בסך הכל עונה לטלפונים ומידי פעם מחבר פוטנציומטרים לחיבור של הסנסור.. :
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים צבעי , עושה עבודות גראפיקה מזדמנות במחשב לכל מיני עיתונים מקומיים וכאלה .
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים עוד חודש צבא ובנתיים עובד עבודה כרגע זה במכון לניקוי גרעינים (חמניות ובשאר השנה כל מה שתרצו) שבקיבוץ לפני זה עבדתי באולם ארועים שבקיבוץ (ירוק על מים/הז*ן) לפני ירוק עבדתי במפעל שנאים בקיבוץ זה ההיסטוריה של החודשים האחרונים ... אני מניח שעוד חודש וקצת אני אתחיל עבודה חדשה
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אני עובד בעסק משלי של תיקון מחשבים עם השותף שלי.רווחים של כבר יותר מ-1000 שקל שעל כל תיקון אנחנו לוקחים 60 שקל
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר אני כרגע משוחרר, מתכנת, עובד על איזה מכשיר מעניין שלי ושל שני חברים (מתעסק קצת באלקטרוניקה, ובעיקר בתכנות הDSP).חוץ מזה עושה כלמיני עבודות תכנות (embedded) קטנות פה ושם, בשביל להתקיים...
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אני עובד בגירבוצים בע"מ.נו באמת רוב הפורום לא נראה לי עבר צבא אז במה יש לעבוד פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.