עבור לתוכן

רדיו-דיסק לאוטו, מה כדאי ומומלץ?

Featured Replies

פורסם

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא.

בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר)

הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות.

יש לי כמה שאלות,

קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר.

דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים ומה יותר מומלץ?

איפה עדיף או רצוי לקנות?

ישנן איזהשהן תכונות מיוחדות לנגנים העכשוויים?

פורסם

איתך דיברתי אז בקשר לאוטו עם הקווליר?

בכל מקרה אם יש לך תמונה שתתאר בדיוק איך נראה כל הקדימה של הדש בורד זה יהיה מצויין

בנוסף לזה תגיד לנו איזה רמקולים הולכים להיות לך

האם יהיה לך מגבר וכו'

תן עוד פרטים, סיפרתי הרבה אבל בתכלס אין נתונים

צום קל אחי!!!

גמר חתימה טובה...

יניב

פורסם
  • מחבר

דיברת איתי על מה.?...אני משער שלא :)

בנוגע לתמונה, דקה (*רץ לאוטו לצלם..)

אני לא יודע ממש מה הנתונים של הרמקולים, אז אין ממש טעם לשאול אבל מה שכן אהבתי מאוד מה ששמעתי באוטו שלו, יש איכות ויש עוצמה ואני אשמח לקבל אותם :)

עדיף על הקופסה השחורה שיש אצלי שנקראת רמקול, משהו מלפני 30שנה אולי..

מגבר לא יהיה כי לא נראה לי שיש צורך, אם כן..אז....לא יודע..נראה אז, זה יהיה רק תוך שלושה שבועות+- כשאני אקבל אותם..

עוד פרטים? לא יודע, הבנתי שהנגנים של פיוניר טובים, מה יתאים לי? כל מה שאני רוצה זה לדעת מה הטווח מחירים, אני לא סגור על כמה אני רוצה להוציא אני רוצה לדעת מה הטווח מחירים קודם...מה ההבדלים בין האופציות השונות וזהו..אני חושב.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים