עבור לתוכן

קניתי נגן MP3 512MB :)

Featured Replies

פורסם

http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL512_S320A

טוב זה מה שקניתי.. התלבטתי בינו לבין

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025

אבל החלטתי שאני אלך על מה שקניתי בגלל שזאת חנות שאני מכיר ויש לה ותק של כמה שנים ואם יקרה משהו יהיה לי למי לפנות, הנגנים אותו דבר ואני מוכן לשלם עוד 20 שקל בשביל להוריד דאגות מליבי :)

עכשיו צריך רק לחכות שהוא יגיע =\ 14 ימי עבודה סעמק :|

פורסם

תתחדש! ;D

באמת נראה נגן פיצוץ!

אני באמת לא מבין את האנשים שאומרים שאפילו 5GB זה לא מספיק, לא יודע אבל בשבילי 512MB זה מספיק בהחלט וגם אני חושב שעדיף נגן קומפקטי עם פחות נפח שאפשר לקחת לכל מקום מאשר נגן גדול יותר (שאמנם גדול יותר בנפח אבל גם בגודל וגם במחיר)

פורסם

תתחדש ! ואני מבקש ממך בכל לשון של בקשה שהוא יגיע תעשה איזה סיקור קטן ומקיף.

ואם לא בראש שלך אז דבר איתי בפרטי או באיציק 115757195.

פורסם

תבטל את העיסקה.

חרא של מוצר, USB 1.1, בעיות של ניתוקים, לא עובד מכל שקע USB (מוזר אבל בדוק), חרא של רדיו.

איטי ובאיכות ירודה.

פורסם

תבטל את העיסקה.

חרא של מוצר, USB 1.1, בעיות של ניתוקים, לא עובד מכל שקע USB (מוזר אבל בדוק), חרא של רדיו.

איטי ובאיכות ירודה.

בגלל זה אני הוספתי עוד 150 ש"ח וקניתי את זה של קריאייטיב....-שהוא ממש אבל ממש אחלה.....(בתחום הסטיק כמובן...)

איתן

פורסם

The Byter

יש לך המלצה על נגן בסגנון הזה שהוא 512 מגה ?מניסיון כמובן.

בעקרון אחרי שאני דפדפתי הרבה וקראתי הרבה הגעתי ל2 נגנים אחרונים ואני נוטה לכיוון הנגן הזה

בעבר היה להם תמונה אחרת ... לאחר שדיבריתי איתם אימתתי שהתמונה שיש עכשיו היא האמיתית של הנגן.

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=zap

כל השורות שכתובות באדום נוספו לאחרונה... אגב אם יש פה מישהו שגר בירושליים ומוכן לעשות לי ולעוד הרבה אנשים פה בפורום טובה

וללכת לבדוק אותו בחנות כי דיברתי איתם והם אמרו שזה אפשרי שיצור איתי קשר בפרטי.

פורסם

אני גר בירושלים חבר שלי קנה מהם את הנגן וכל מה שהם רשמו שם יש בו!! חוץ מדבר אחד שלא הצלחנו לבדוק הם רושמים שהזיכרון של סמסונג ולא מצאנו איך לבדוק מהו הזיכרון שבפנים והאוזניות שמגיעיות איתו חרא

פורסם

כן לגבי האוזניות שהן חרא אני יודע ... אמר לי מישהו כבר כל האוזניות שאתה מקבל בנגנים האלה דרק, צריך לקנות איזה mx 400\500 בנוסף לנגן.

בכל מקרה איין בנגן הזה רדיו נכון ? ואני אשמח אם תסביר לי אייך הולך העניין עם התיקיות יש לך נגיד 5 תיקיות ואתה מכניס שירים ובוחר לשמוע תיקיה מסוימת

או שאם אתה רוצה אתה יכול לדפדף בתיקייה ולבחור שיר?

פורסם

אין בנגן רדיו הרדיו על האוזניות בקשר לתקיות הוא מציג לך ארבע תיקיות לך יש אפשרות לקבוע את שם התקייה ולשים בה את השירים שאתה רוצה וכמובן להכנס לתקייה לדפדף בין השירים אתה יכול ליצור תקיית מסמכים סרטונים וכ...

פורסם

שלום לכם, היום קניתי מהם בחנות את הנגן הזה...ומאוד התלבטתי עם הדגם של ה256 העגול עם הרדיו...דבר ראשון הוא ממש יפה בעיצוב אך מעט גדול מדי לטעמי.. וגם יש לו 7 אפשרויות של תאורה בצבעים ממש יפים בלילה לדעתי..אך עדיין זה 256 מגה..לדעתי כדי מאוד מאוד לאנשים ששומעים שירים קצרים כמו פופ ורוק וכאלה שמספיק להם כמות זו של מגה-בייט...אני שומע טראנסים כך שזה לא מספיק לי לכן הלכתי על ה512 שהוא יותר נוח מבחינת נוחיות אחזקה...יש לשניהם אקולייזר ממש טוב שממש משנה את השירים..לא ראיתי בשום נגנים אחרים באתרים אחרים אפשרות זו..לדעתי החסרון של הרדיו לא כל כך נורא כי אפשר לקנות את האוזניות רדיו ב20 שקל והם ממש נחמדות והקליטה ממש טובה..

אם מישהו יודע איך יוצרים את הליריקס לMP3 כי זה ממש נחמד...יש תוכנה לזה או משהו כזה?..

פורסם
רדיו FM מובנה במכשיר(לא באוזניות)

אפשר לשאול מה זה רדיו FM באוזניות?

LOL

פורסם

זה אוזניות עם מכשיר ממש קטן של רדיו עם לחצן שאוטומטי מחפש לך תחנות אבל החסרון הוא שאין שום מידע איזה תחנה..אבל הקליטה ממש טובה..כמו כן יש חיבור ישירות לנגן mp3, כך שניתן לשמוע עם הנגן וגם רדיו..

פורסם

תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה, אני בטוח שאני אהנה מהנגן למרות מה שאמרת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ, אבל זה קשור ישירות לנושא..

אז ככה:

אחותי הביאה לי ליום הולדת את הנגן שפותח הת'רד קנה (512 מגה מ"מאג") והוא פשוט מסרב לעבוד

הוא לא מזוהה במחשב ובנגן עצמו רשום "Starting..." כל הזמן. ניסיתי לחבר אותו למחשבים אחרים, להחליף סוללות.. וכלום, נדה, גורנישט. הנגן פשוט לא מגיב לכלום.

למישהו יש ראיון יצירתי איך לגרום לו לעבוד? (בלי אלימות פיזית :))

במקום שאני אהיה שמח אני רק מעוצבן בגלל הח*א הקטן הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים