פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מה לגבי הדיסק האחרון של טיאסטו?TIESTO-JUST BEאני אישית מאוד אוהב אותו וביחוד את השיר TRAFFICאיתן
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים החדש של טיאסטו ללא ספק Tiesto - Parade Of The Athletes החדש של ארמין ון ביורןArmin van Buuren - Universal Religion 2004
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר החדש של טיאסטו ללא ספק Tiesto - Parade Of The Athletes החדש של ארמין ון ביורן Armin van Buuren - Universal Religion 2004 החדש שלו זה לא state of trance? תודה לכולם, נקווה שיהיה עוד tomz, תענה לי באייסקיו.....
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אם פסיכודלי מתאים לך אזAstral Projection - Tenלמרות שאני לא שומע פסיכודלי זה קטלניוארמין עובד על דיסק חדש נקווה לטוב
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים ארמין הזה סוס...מי שמע את הסט שלו מאיביזה 2004?הקטע השני ככה דקה 4 וחצי עד סוף הקטע שאחריו ממש ממש טוב 8)
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים 4strings - turn it around דיסק שני שלהם משהו קטלני nu nrg - free fall חזק ביותר וכמובן האחד והיחיד paul van dyk - Reflections אני לא מבין איך אנשים שומעים את טייסטו הבן אדם עושה זבל
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אם הייתי מנהל הייתי עושה לך באןתתנצל עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים בן אדם טייסטו זה בולשיט ואנשים שומעים אותו מכיוון שהוא פופולרי ושמעתי תדיסק האחרון שיצא החודש פשוט בושה וחרפה
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני לא מבין איך אנשים שומעים את טייסטו הבן אדם עושה זבלעל זה נאמר על טעם וריח אין להתווכח.....איתן
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים לא קיבלתי שום הודעה.. בכל מקרה טייסטו זה באמת מעפןפסיכודלי אתה יכול להוריד סקאזי שיש לו כמה חמודים, בעיקר רמיקסים,יש כמה של אינפקד נחמדים גם של אסטריקסיש הרבה, אמרתי לך כבר תבוא אלי לאייסי
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר לא קיבלתי שום הודעה.. בכל מקרה טייסטו זה באמת מעפןפסיכודלי אתה יכול להוריד סקאזי שיש לו כמה חמודים, בעיקר רמיקסים,יש כמה של אינפקד נחמדים גם של אסטריקסיש הרבה, אמרתי לך כבר תבוא אלי לאייסישוב שלחתי לך הודעה ואתה לא עונה.יש מצב אתה מקבל הודעות רק מאנשים שברשימה שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.