עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 עם נפח של כמה גיגה בודדים...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה).

לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר.

אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום...

תודה

פורסם

יש את הIPOD MINI

פורסם

האייפוד מיני עולה 250$... עדיף כבר לקנות אייפוד 15 ג'יגה דור 3, לפעמים הוא אפילו יותר זול.

יש את הריו קארבון שעולה בסביבות ה200 שנראה לא רע בכלל.

יש גם את הMUVO2 (שמופיע בכמה סוגים) של קריאייטיב וניתן להשיג אותו בפחות מ200...

בקשר לקידוד ישיר מנגן מוזיקה אחר, כלומר הקלטה מLine in - אני לא חושב שלאחד מאלה יש דבר כזה... זה בד"כ פיצ'ר שמופיע בנגנים בעלי נפח גדול יותר.

פורסם

אלא אם אתה מזמין מהאינטרנט אז המחירים הם 250 דולר (+המיסים באזור בו אתה נמצא) למיני אייפוד ולקארבון. ולקרייטיב 200+מיסים.

לדעתי הקארבון הוא הקניה הכי טובה פה אם זמן בטריה חשוב לך (20 שעות).

אם לא חשוב לך בטריה בכלל ואתה רוצה נוח וקטן אז האייפוד מיני ואם אתה יכול להניח לגודל ולהסתובב גם עם נגן גדול יותר מהחברס הקטנים האלה אז או לי איזה אייריבר H-120 או ריאו קארמה שמאד זול כרגע.

פורסם

ב 200 ומטה יש muvo2 של 4 ג'יגה.

יש לי את נגן ה1.5 ג'יגה (אחיו הקטן למעשה^_^) והוא נפלא.

לגרסאת ה4 ג'יגה יש 14 שעות בטרייה (ל1.5 יש 10), וכמובן 4 ג'יגה.

בניגון ל1.5 אי אפשר להטעין אותו דרך הusb של המחשב, אבל זה חפיף.

מעבר לזה, תחפש את הגרסה החדשה, של חמש גי'גה, שמגיעה עם רדיו fm ועם 5 ג'יגה(O_O). אני חושב שהיא עולה גם בסביבות ה 200..... תחפש.

אם לא, muvo2 גסראת ה4 ג'יגה היא בדיוק מה שאתה צריך.

שיבי, המובו יותר קטן מהאייפוד מיני.

פורסם

אולי יותר קטן, אבל האייפוד יותר נוח בכיס, והרבה יותר נוח בשימוש בגלל המסך הגדול וגלגלת המגע.

פורסם

הייתי הולך על המובו אבל באמת יש לאייפוד יתרון עם המסך והגלגלת

לי יש H340 ושלט LCD ובלי השלט אני בחיים לא היתי מסתדר וממש הייתי שונא את המכישר

יש לי כרגע עליו 1800 שירים בערך וזה מעצבן שצריך לנווט במכשיר עצמו... השלט שולט.... אם יש דבר כזה למובו אז הוא יותר טוב... אם אין אז אייפוד מיני

פורסם
  • מחבר

אלא אם אתה מזמין מהאינטרנט אז המחירים הם 250 דולר (+המיסים באזור בו אתה נמצא) למיני אייפוד ולקארבון. ולקרייטיב 200+מיסים.

לדעתי הקארבון הוא הקניה הכי טובה פה אם זמן בטריה חשוב לך (20 שעות).

אם לא חשוב לך בטריה בכלל ואתה רוצה נוח וקטן אז האייפוד מיני ואם אתה יכול להניח לגודל ולהסתובב גם עם נגן גדול יותר מהחברס הקטנים האלה אז או לי איזה אייריבר H-120 או ריאו קארמה שמאד זול כרגע.

חשבתי על הקארבון אבל הוא עולה בסביבות ה250...

פורסם

רק מובו מהאינטרנט נכנס לך לתקציב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים