פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אני מחפש אוזניות שבאמת יחזיקו לי להרבה זמןאז נגיד תקצבי של 300 +-רצוי עם מיקרופון אבל לא חובהוזה יהיה גם למוזיקהאולי גם לסרטים...
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני חושב שאוזניות הכי טובות בתקציב הזה הן KOSS PORTA PROאבל זאת רק דעתי340 בארץ
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר באיזה חנות אני יכול לקנות אותם בארץ?חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי...הצעות נוספות וביקורות יתקבלו בברכה..
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים יש בתל אביב בדיזנגוף סנטר בקומההשניה חנות לחשמל כזאת הם גם יתנו לך לשמוע באוזניותוגם אחריות לכל החיים
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אחריות לכול החיים זה טוב בקצב שאני שובר אותן : תודה עריכה: זה האוזניות האלה??? ואיך האיכות שלהם? יש לך אותם או משהו??
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=13&catalog_id=32&id=52 אחלה אוזניות .. מעולות לCS (מניסיון .. שומעים את הצמצם של ה AWP חח )
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר קניתי את זה מהאתר או מחנות?(אגב תלחצו על ההגדלה,זה מקטין את התמונה LOL )
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר קניתי!!! ;Dסוף סוף מצאתי את האוזניות שליעם אחריות לשנתייםעלו לי 360 ש"חוהנה הם:פה או פההן מתכווננות אוטומטית לראש הן נוחותוהצליל משהו לא מהעולם הזהמומלץ מאוד למי שרוצה לקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.