פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מזתורמת לקחת 2 מעבדים?יש כזה לוח ל2 מעבדים?יש גם עם 4 מעבדים אבל זה לא לענין ויקר מאוד מאוד.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים זה מופיע בroadmap למאה ה21..(באותו זמן כמו AMD, פלוס-מינוס חודש-חודשיים)אינטל היו מתים, מוצרי אינטל בתחום הכפולי ליבות הם יותר יחסי ציבור ממוצרים אמיתיים, 2 * פרסקוט זה פעמיים הצרות של פרסקוט אחד ואני לא מאחל לאף אחד מחשב כזה.כפולי ליבות ראויים יותר של אינטל יגיעו הרבה אחרי AMD וגם אז הם יהיו מן הסתם פחות טובים בהכרח אלא אם כן תהיה הפתעה.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מתי אמור לצאת מחשבים מעבדים של AMD בעלי ליבה כפולה לשוק הבייתי תודה הרי מפת הדרכים של מעבדי AMD: ה Toledo הוא המעבד שאתה מדבר עליו, והא באופן רשמי אמור לצאת לשוק במחצית השניה של 2005, כלומר או ביום הראשון של 2005 או ביום האחרון של חודש 6 או באיזשהו יום בין שני התאריכים הללו. אתה מדבר על מחיר של 2000 שקל, לכן צריך להוסיף לפחות חצי שנה. בכל מקרה, אם אתה קונה לוח 939 אז בעתיד אתה יכול להחליף את המעבד לכפול ליבות (במידה ובקר הזכרון של כפול הליבות ייתמך ב DDR3200).
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר הרי מפת הדרכים של מעבדי AMD: ה Toledo הוא המעבד שאתה מדבר עליו, והא באופן רשמי אמור לצאת לשוק במחצית השניה של 2005, כלומר או ביום הראשון של 2005 או ביום האחרון של חודש 6 או באיזשהו יום בין שני התאריכים הללו. אתה מדבר על מחיר של 2000 שקל, לכן צריך להוסיף לפחות חצי שנה. בכל מקרה, אם אתה קונה לוח 939 אז בעתיד אתה יכול להחליף את המעבד לכפול ליבות (במידה ובקר הזכרון של כפול הליבות ייתמך ב DDR3200). אני רוצה ליקנות את המחשב בחודש ה1 ל2006 אז יהיה אפשר ליקנות? ולא הבנתי את מפת הדרכים מישהו יכול להסביר לי אותה תודה..
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אינטל היו מתים, מוצרי אינטל בתחום הכפולי ליבות הם יותר יחסי ציבור ממוצרים אמיתיים, 2 * פרסקוט זה פעמיים הצרות של פרסקוט אחד ואני לא מאחל לאף אחד מחשב כזה.כפולי ליבות ראויים יותר של אינטל יגיעו הרבה אחרי AMD וגם אז הם יהיו מן הסתם פחות טובים בהכרח אלא אם כן תהיה הפתעה.אתה כזה Fanboy... מאיפה בדיוק אתה יודע איך יהיו המעבדים בעתיד? ואיך אתה יודע את הלו"ז של אינטל וAMD אחרי כל הדחיות?אני רוצה ליקנות את המחשב בחודש ה1 ל2006 אז יהיה אפשר ליקנות?ולא הבנתי את מפת הדרכיםמישהו יכול להסביר לי אותה תודה..המפה מחולקת לשלושה חלקים - סרברים, ניידים וDesktop, אותנו מעניין האחרון. הצבע של הרקע של המעבד מייצג את התהליך ייצור. המספרים והאותיות למטה מייצגים את הזמן - 2H05 למשל, אומר בחצי השני של 05. המפה מציינת רק שמות קוד של מעבדים ותיאור קצר, אבל חסרים הרבה דברים כמו זיכרון מטמון וטווח של התדירויות (כי זה כנראה לא ידוע עדיין).
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אני רוצה ליקנות את המחשב בחודש ה1 ל2006 אז יהיה אפשר ליקנות?ולא הבנתי את מפת הדרכיםמישהו יכול להסביר לי אותה תודה..כן, ה Toledo יהיה זמין בשוק בחצי השני של 2005. (2H05)מה יהיה המחיר, לא יודע.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר כן, ה Toledo יהיה זמין בשוק בחצי השני של 2005. (2H05)מה יהיה המחיר, לא יודע.רצתי לדעת משהו אחד....זה שווה לידחות את הקניה המחשב בכמה חודשים בשביל שיהיה אפשר ליקנות במחיר נורמלי מעבד עם ליבה כפולהאני מדבר לדחות את התאריך שזה עוד כמה וכמה זמן.....?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לא, לא, ולא.אין שום טעם לדחות, שום טעם לחכות לליבה כפולה, שממילא לא תהיה בטווח המחירים השפוי. קנה עכשיו מעבד ב1000 שקל במקום ב2000, ועוד שנתיים תשדרג במילא. אתה לא תקבל שום דבר כרגע מליבה כפולה, ואין טעם להשקיע הרבה כסף בCPU.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אתה כזה Fanboy... מאיפה בדיוק אתה יודע איך יהיו המעבדים בעתיד? ואיך אתה יודע את הלו"ז של אינטל וAMD אחרי כל הדחיות?המפה מחולקת לשלושה חלקים - סרברים, ניידים וDesktop, אותנו מעניין האחרון. הצבע של הרקע של המעבד מייצג את התהליך ייצור. המספרים והאותיות למטה מייצגים את הזמן - 2H05 למשל, אומר בחצי השני של 05. המפה מציינת רק שמות קוד של מעבדים ותיאור קצר, אבל חסרים הרבה דברים כמו זיכרון מטמון וטווח של התדירויות (כי זה כנראה לא ידוע עדיין).זה שאתה לא יודע או לא בקי בחדשות שנמצאות באתרים שונים לא הופכת אותיל FANBOY.בקצרה, כאשר נשיא אינטל אומר בכנס IDF שהמעבר לליבות כפולות הוא "לאתחרות אלא שינוי כולל" אתה אמור להבין גם ללא בקיאות בחדשות השונות שישל AMD יתרון.ה AMD64 תוכנן מיומו הראשון (לפני שנים רבות) להיות מרובה מעבדים/מרובהליבות, אינטל באותו זמן פיתחה את מעבד המגה הרץ פנטיום 4, את האיטניוםואת הפנטיום M - אין לה מוצר מתחרה אמיתי ל AMD64 וזה כל הסיפור,הפנטיום 4 היתרסק, האיטניום לא מעניין את השוק והפנטיום M לא מותאם לריבוי ליבות/מעבדים/64 ביט.אינטל כעת עובדת במרץ על חלטורות מבוססות פנטיום 4 לטווח המיידי ולטווחהקצר על גרסאות שונות מבוססות תפיסת הפיתוח של הפנטוים M.בכל מקרה היתרון נמצא בברור אצל AMD, היא הראשונה שתוציא לשוק מעבדיםמרובי ליבות, אינטל תוציא מעבדי כפולי יחצנות, אין לה משהו אחר כרגע.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר לא, לא, ולא.אין שום טעם לדחות, שום טעם לחכות לליבה כפולה, שממילא לא תהיה בטווח המחירים השפוי. קנה עכשיו מעבד ב1000 שקל במקום ב2000, ועוד שנתיים תשדרג במילא. אתה לא תקבל שום דבר כרגע מליבה כפולה, ואין טעם להשקיע הרבה כסף בCPU.לא הבנת אותי נכוןאני בסך הכל רוצה ליקנות מחשב בעוד כמה וכמה זמןורציתי לדעת אם יהיה שווה לדחות וליקנות את המעבד עם ליבה כפולה בבמחיר סבירר
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לא הבנת אותי נכון?אני בסך הכל רוצה ליקנות מחשב בעוד כמה וכמה זמןורציתי לדעת אם יהיה שווה לדחות וליקנות את המעבד עם ליבה כפולה בבמחיר סביררחשבתי שהבנתי, פשוט לא האמנתי.אתה שואל עכשיו לגבי קניית מחשב בעוד.. שנה?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר חשבתי שהבנתי, פשוט לא האמנתי.אתה שואל עכשיו לגבי קניית מחשב בעוד.. שנה?כן...אני בסך הכל רוצה לדעת מתי יהיה אפשר ליקנות את המעבדים בעלי ליבה הכפולה...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר מה אתם אומרים על הידיעההבאהhttp://computers.walla.co.il/?w=/4/608502אתם חושבים שהיא נכונה?ואם זה נכון שזה יוצ מעבד בכל ליבה כפולה לשרתים כבר השנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.