פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מתי אמור לצאת מחשבים מעבדים של AMD בעלי ליבה כפולה לשוק הבייתי תודה/הכותרת נערכה, זה לא כזה קשה לחשוב על כותרת שבאמת קשורה לנושא ותואמת את חוקי הפורום./
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מתי אמור לצאת מחשבים מעבדים של AMD בעלי ליבה כפולה לשוק הבייתי תודה/הכותרת נערכה, זה לא כזה קשה לחשוב על כותרת שבאמת קשורה לנושא ותואמת את חוקי הפורום./ברבע השלישי של 2005 אבל המחיר יהיה בשמיים. האופטרון אמור להיכנס לשוק באמצע 2005.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים ברבע השלישי של 2005 אבל המחיר יהיה בשמיים. האופטרון אמור להיכנס לשוק באמצע 2005.כן, הרבע השלישי של 2005. sigh.אתה בוודאי מתכוון לFX כמעבד ביתי, נכון?הוא מעבד ביתי בערך כמו שסקאד זה נשק להגנה עצמית.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני מיתכוון מתי יהיה אפשר ליקנות אותם במחיר סביר..?2000 שח+-באמצע 2005 אמור לצאת האופטרון כפול הליבה, ברבע השלישיאמור לצאת האתלון FX כפול הליבה, מן הסתם עם תג מחיר של800 דולר, לאחר כחצי שנה מחירו יירד אל אזור ה 400$.שני ארועים יכולים לשנות מעט את התמונהא. כפול ליבות איכותי של אינטל, מן פנטיום M כפול ליבות שיהווהתחרות אמיתית לאתלון 64, אולי במקרה כזה המחיר יירד קצת יותרמהר, 3 חודשים מוקדם יותר - כלומר תחרות אמיתית מצד אינטל.ב. המפעל החדש של AMD שייכנס לייצור שוטף ב 2006 ייאפשרל AMD להוריד את מחירי המעבדים באופן יותר חריף.בכל מקרה תחזיות לטווח רחוק כל כך לא יכולות להיות מדויקות.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר באמצע 2005 אמור לצאת האופטרון כפול הליבה, ברבע השלישיאמור לצאת האתלון FX כפול הליבה, מן הסתם עם תג מחיר של800 דולר, לאחר כחצי שנה מחירו יירד אל אזור ה 400$.שני ארועים יכולים לשנות מעט את התמונהא. כפול ליבות איכותי של אינטל, מן פנטיום M כפול ליבות שיהווהתחרות אמיתית לאתלון 64, אולי במקרה כזה המחיר יירד קצת יותרמהר, 3 חודשים מוקדם יותר - כלומר תחרות אמיתית מצד אינטל.ב. המפעל החדש של AMD שייכנס לייצור שוטף ב 2006 ייאפשרל AMD להוריד את מחירי המעבדים באופן יותר חריף.בכל מקרה תחזיות לטווח רחוק כל כך לא יכולות להיות מדויקות.האופטרון הוא לשוק המחשבים הבייתים?אתה חושב שעד ינואר 2006יהיה מעבדים עם ליבה כפולה AMDבאזור ה2000 שח?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים האופטרון הוא לשוק המחשבים הבייתים?אתה חושב שעד ינואר 2006יהיה מעבדים עם ליבה כפולה AMDבאזור ה2000 שח?אולי, יותר סביר אמצע 2006, לאחר כניסת המפעל החדש של AMD לייצור שוטף בטכנולוגיית 65 ננו מטר, כעת ה 90 ננו מטרמתחיל להחליף בשוק את ה 130 ננו מטר - כל מעבר לטכנולוגייתייצור קטנה יותר מאפשר להוזיל את מחירי המעבדים (לפחותלכתחילה).
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אולי, יותר סביר אמצע 2006, לאחר כניסת המפעל החדש של AMD לייצור שוטף בטכנולוגיית 65 ננו מטר, כעת ה 90 ננו מטרמתחיל להחליף בשוק את ה 130 ננו מטר - כל מעבר לטכנולוגייתייצור קטנה יותר מאפשר להוזיל את מחירי המעבדים (לפחותלכתחילה).אמצע 2006עשית לי התקף לב עכשיו....אתה בטוח במה שאתה אומר?ניראה לי שאתה לא צודק
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אמצע 2006עשית לי התקף לב עכשיו....אתה בטוח במה שאתה אומר?ניראה לי שאתה לא צודקאני לא מבין מה הסיפור - אתה יכול להרכיב מערכת כפולת מעבדים וזהו, אם זה כלכך חשוב לך.המחירים לא גבוהים כפי שהיו, זה בהחלט (כמעט) לכל כיס.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אני לא מבין מה הסיפור - אתה יכול להרכיב מערכת כפולת מעבדים וזהו, אם זה כלכך חשוב לך.המחירים לא גבוהים כפי שהיו, זה בהחלט (כמעט) לכל כיס.מזתורמת לקחת 2 מעבדים?יש כזה לוח ל2 מעבדים?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כמובן.קנה שני אופטרונים איטיים יחסית, ה240, (1.4GHZ) יעלו לך ביחד 2800 שקל, ולוח טוב כמו הTyan Tiger K8W יעלה 1700 שקל.לא בדקתי, אבל כנראה שאפשר לחסוך עוד איזה 500 שקל אם בודקים מחירים (אני לקחתי מחירים מפנדה).זה טמטום, זו הדרך הכי גרועה להוציא את הכסף למשתמש הביתי (כן, גרועה עוד יותר מקניית FX53, ואני לא מאמין שאני כותב את זה), אבל אם אתה כלכך רוצהריבוי מעבדים, האופציה הזו קיימת.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר כמובן.קנה שני אופטרונים איטיים יחסית, ה240, (1.4GHZ) יעלו לך ביחד 2800 שקל, ולוח טוב כמו הTyan Tiger K8W יעלה 1700 שקל.לא בדקתי, אבל כנראה שאפשר לחסוך עוד איזה 500 שקל אם בודקים מחירים (אני לקחתי מחירים מפנדה).זה טמטום, זו הדרך הכי גרועה להוציא את הכסף למשתמש הביתי (כן, גרועה עוד יותר מקניית FX53, ואני לא מאמין שאני כותב את זה), אבל אם אתה כלכך רוצהריבוי מעבדים, האופציה הזו קיימת.ומתי אינטל יוציאו מעבדים עם ליבות כפולות לשוק הבייתי?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים ומתי אינטל יוציאו מעבדים עם ליבות כפולות לשוק הבייתי?זה מופיע בroadmap למאה ה21..(באותו זמן כמו AMD, פלוס-מינוס חודש-חודשיים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.