עבור לתוכן

בחירת כרטיס קול 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר.

(1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים.

(2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים.

ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול.

תודה מראש...  ;D :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל מזל טוב! הודעה ראשונה! פחחח... לא שאני כזה פז"מניק...

קיצור גם אני לפני רכישת כרטיס קול 5.1 ....ותכלס לפי איך שאני רואה את זה לפחות ישנן 2 אופציות :

1.ללכת על !SB LIVE 5.1 שהוא לא כרטיס חדיש אבל יבצע את הפעולה נאמנה ויעלה לך 15- עד 200 שקל!

2.לקנות כרטיס מסדרת AUDIGY שיעלה לך גם לפחות 450 שקל...

תראה...בטח אנשים יעלו לך פה הצעות על כל מיני חברות כאלה שאני אישית לא הכי מכיר....תעשה ת'שיקול שלך...יש פה אנשים שמבינים

אבל אני הולך יענו על "בטוח" ואקח לי איזה CREATIVE....

נראה לי שבסופו של דבר למרות שאני מתפתה לעיתים-אני אקנה את הפשוט ונראה לי שהוא יספק אותך גם כי בטח אתה לא מחפש יציאות דיגיטליות ושאר ירקות....וכל זאת אך ורק בגלל שאין לי איך להשוות בין 2 הכרטיסים!...

אני די אודיופיל אבל לדעתי אם אני שומע אחלה בכרטיס ON BOARD שלי....אז אני לא יודע כבר עד כמה ישפר ה AUDIGY...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ...תקשיב לעצות של האנשים פה ותנסה איכשהו לשמוע ת'כרטיס...

(למרות שזה כמעט בלתי אפשרי...)

פורסם
  • מחבר

בנוסף למה שאמרת, לא התייחסת לה עניין שאני רוצה כרטיס קול ש:

(1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים.

אני יודע שבכרטיס קול של CREATIVE מסדרת Audigy® 2 ZS יש תקן כזה הנקרא CMSS (זה הלינק למאפיינים של הכרטיס, זה מדובר בדיוק על הסמל של:

DTS ו DOLBY DIGITAL EX.

http://www.soundblaster.com/products/Audigy2ZS_platinum_pro/welcome.asp

אומנם כרטיס הזה עולה בסביבות 1,300!!! כך שנראה לי שאני יוותר עליו.

הייתי רוצה כרטיס זול שמכיל את זה בלי כל השאר.

שמעתי שהכרטיסים של הרקולס הם טובים וזולים אבל בארץ אני לא מצליח למוצא מבחר. למען האמת לא יותר מאחד...

חוץ מזה, רציתי לשאול עד כמה הכרטיס קול משפיע על הווליום של השיר הנשמע מהרמקולים (כלומר שמשמיעים אותו קובץ, באותם רמקולים עבור שני כרטיסי קול שונים, אחד ה ON BOARD שיש לי כרגע, לעומת כרטיס קול איכותי יותר של CREATIVE או HERCULES לדוגמא).

תודה... :xyxthumbs:

פורסם

קח את הAudigy2 הרגיל או ה ZS זה אותו כרטיס רק בלי הראק החיצוני שמגיע עם הPlatinium Pro..

תקרא את הביקרות באתר

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת 1300 ש"ל, אבל האודיג'י 2 ZS עולה 500 ש"ח!

יש כמובן את הדגמים המקצועיים שעולים מלא...

אולי תשקול כרטיס של M-AUDIO?

פורסם

If the main use is music, and you dont care about games you can take the M-Audio Revolution 7.1.

A very high performance sound card which will give you excellent quality in 2 channels but in 5 channels he (the card) is much weaker, in games it can make you lose about 10 frames whcih is alot.

If you need it to games and movies also so the Creative Audigy 2 ZS/NZS will be the best choise.

פורסם

מצטרף לשאלה....אני מתכנן לקנות את ה640 של לוג'יטק...

איתן

פורסם

For 5 channels, which means movies and games only the Creative audigy 2 NonZS/ZS.

For 2 channels, M-Audio: Revolution\audiophile, Maya 7.1 - take in mind that those cards are great for music in 2 channels but in games you will lose lots of frames cause they have a big CPU usage.

פורסם

...

היה בדיוק דיון כזה לפני שבוע... ארבעה עמודים

אין שאלה שאתה יכול לשאול שלא עניתי עליה שם :)

פורסם
  • מחבר

בכרטיס קול ה AUDIGY 2 יש את כל המפענחים האלו של כל התקנים של סרטים מוסיקה ומשחקים, כגון:

Dolby Digital EX/not EX, EAX 1.0 2.0..., THX, dts-ES וכו', האם מספיק שכרטיס הקול מספק את זה, ואני ישמע את זה דרך הרמקולים, או שגם הרמקולים צריכים להיות מוסמכים לזה? אם כן, ברשותי רמקולים של Altec Lansing vs3151, האם אוכל לשמוע דרכם את כל האפקטים האלו???

עוד שאלה, האם עוצמת הצליל קשורה גם לכרטיס הקול, כלומר כאשר אני יחליף את ה ON BOARD שלי בכרטיס איכותי כגון ה AUDIGY 2 אני ישמע יותר חזק משמעותית (בהנחה וכל הפרמטרים האחרים נשארו כמו שהם), או שזה תלוי רק באיכות הקובץ וברמקולים???

תודה... :xyxthumbs:

פורסם

You will hear most off the effects, except those who designate for Digital sound.

And yes, the card gives more DB than your OB sound card, if it will be significant depds in your ear but generaly (In my opinion) the difference is not so big.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים