עבור לתוכן

המחשב חצי מת! מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב!

אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים!  (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח)

מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים.

בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל.

ניסיתי להפעיל  בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת).

ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר.

אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי.

יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים  :)...

ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות עם הרישיון שלו ושצריך למחוק אותו, אבל ניסיתי למחוק ואי אפשר  :P

מה לעשות?

אם פירמוט זה הפיטרון היחיד שלי אז תסבירו לי מה לעשות.

פורסם

תשמע, אני לא יכול להגיד לך אם פירמוט זה הפתרון היחיד שלך, אבל במקרה ואתה כן מחליט לפרמט, אז פשוט תעלה את הווינדוס, תכניס את הדיסק, והאשף ירוץ ויעשה את העבודה בשבילך - ממש ממש פשוט.

אם אתה לא יכול להריץ את תוכנית ההתקנה אז בהפעלה של המחשב, תכניס את הדיסק, תוודא בביוס שהמחשב מחפש מערכת הפעלה קודם בסי די, תן למחשב לאתר את הדיסק, ואז זה ירוץ לך אוטומטית, מתוך הדוס.

זה מזכיר לי, פעם קרה לי משהו כזה עם Windows 98, היה לי מקרה שהמחשב עלה אבל הרבה תוכניות לא עבדו כאילו מעולם לא הותקנו, אלא רק הועתקו להארד דיסק. בסופו של דבר התקנתי את אותן התוכנות שוב, וככה פתרתי את הבעיה.

בהצלחה.

נדב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים