עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבור דיגיטלי ולגבי הגדרות ברסיבר

Featured Replies

פורסם

אין הרבה מה להגדיר, זה מחובר דיגיטלית אצלי לרסיבר, כל מה שצריך לעשות אחרי התקנת הדרייבר זה להפעיל את "Digital Output Only" וזהו.

בדרייבר של חלונות כשאני מפעיל סרט שתומך בDD אז נדלק לי ברסיבר "Dolby Digital" ואני גם רואה שהוא מקבל שם 5.1 ערוצים.

בדרייבר המקורי הוא פשוט מנגן סטריאו תמיד, רשום ברסיבר "LINEAR PCM והוא מקבל רק סטריאו, ניסיתי גם לבחור שיש לי 5.1 רמקולים בתוכנה שמגיע עם הדרייבר אבל זה לא עזר, עדיין מוציא סטריאו, בנוסף זה גם קורה בDTS, גם כשאני מנגן DTS זה מקבל רק סטריאו ועדיין נשאר על "LINEAR PCM".

בכל זאת אני רק רוצה לדעת מתוך סקרנות כי במילא יש לי רק 2 רמקולים (בינתיים) אבל עדיין זה מעצבן, והיציאה הדיגיטלית כנראה תלוייה גם בכרטיס קול.

תוספת קטנה:

זה לא משנה אם אני מנגן סרט דרך הDVD עצמו או אם אני מנגן סרט DivX/XviD שקודד לAC3, בשניהם הוא עדיין מוציא סטריאו בלבד

גם אצלי בעיה דומה...בוינדוס הוא מראה לי שהוא מוציא 2.1 (בפילטר של ה-AC3) ובמגבר הDD נדלק

כאשר אני מעביר בפילטר ל DOLBY SURROUND הפילטר מראה לי 5.1 אבל הוא מוציא מהאנלוגי

פורסם
  • מחבר

גם אצלי בעיה דומה...בוינדוס הוא מראה לי שהוא מוציא 2.1 (בפילטר של ה-AC3) ובמגבר הDD נדלק

כאשר אני מעביר בפילטר ל DOLBY SURROUND הפילטר מראה לי 5.1 אבל הוא מוציא מהאנלוגי

באיזה פילטר אתה משתמש שיש לך אפשרות לבחור בDobly Digital?

אני משתמש בAC3Fileter וצריך לבחור בו SPDIF.

עריכה רצינית!!:

הצלחתי לפתור את הבעייה!! איזה מעפנים הקריאטיב האלו, מחקתי והתקנתי מיליון סוגי דרייברים וזה לא פתר את הבעייה אבל משום מה הסרת הסימון הנ"ל (שמן הסתם אמור להיות מסומן וגם מסומן כברירת מחדל פותרת את הבעייה וזה סופסוף מוציא DD כמו שצריך!)

צריך לוודות שהסימון הנ"ל לא מסומן בCreative Surround Mixer:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כן, לCREATIVE יש אחלה חומרה, אבל התוכנה שלהם פשוט נוראית... תמיד זה היה ככה

תוכנות פשוט מתוכנתות רע וסופר חובבניות

העיקר שהצלחת

לגבי הCROSSOVER

CROSSOVER במקרה שלך, קובע לכרטיס מאיזה תדירות לשלוח אל הבאסים אל הסאב. כלומר, אם אתה בוחר 100HZ, הוא ישלח את כל הצלילים שמתחת ל100HZ אל הסאב. זה הכל

אין פה הגדרה נכונה או לא נכונה למעשה, זה הכל תלוי בסאב. פשוט צריך לבחור על פי שמיעה מה נראה לך יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים