עבור לתוכן

החלטתי לחסוך לקניית dvd אני מחפש אחד זול וטוב שקורא צרובים ואת הקידודים החדשים

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכול ;)

פורסם

קידודים חדשים=DIVX/XVID ?

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא יודע אם יצא dvd שקורא xvid אבל אם יצא ברוך הבא :) רק שיהיה זול אם זה ממש מייקר את המכשיר אז אני יכול לוותר על הxvid

פורסם

קודם כל מה התקציב ?

הזולים מתחילים ב400~, ויש גם יותר מאלף... (שקוראים את הקובץ התירגום בנפרד), ויש כאלה גם שתומכים בעיברית..

פורסם
  • מחבר

פשש יש כאלה שקוראים קובץ תרגום?? איזה מבאב שאין תקציב לזה חח

לא יודע שמעתי שיש כאלה גם ב200 אבל הם בטח פשוטים מאוד...התקציב הוא 400 עד 500 גג...אולי אני יצליח לעלות אותו קצת אבל בינתיים זה התקציב

פורסם

http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat2.asp?cat_id=161&dept_id=341

מצטער שאני לא יכול להמליץ לך על משהו צפציפי, אני פשוט לא רוצה להטעות אותך ;)

וקראתי פה פעם (נראה לי :P) שהנגנים הזולים הם טיפה קופצים בניגון שלהם, ואז בא מישהו ואמר שזה לא נכון :silly:

פורסם
  • מחבר

תודה!

אממ לא חושב שזה נכון מקסימום אפשר לבדוק את זה

פורסם

אני לא משהו מבין בזה.....

אבל אישית נראה לי שהייתי קונה צורב dvd משהו טוב. או כונן dvd למחשב ממש טוב, ומחבר את המחשב לטלויזיה. בעזרת המחשב יש לך את כל המקודדים בעולם.... ואין לי מושג אבל מכשיר dvd עם כל המקודדים האלה והאפשרויות שיש במחשב היה עולה הרבה מאוד...

שלא נדבר על היכולת לצרוב סרטים ומשחקים והמון המון המון מידע וגיבוי אם אתה לוקח צורב dvd

פורסם

ואם המחשב שלו בחדר והטלויזיה בסלון? ::)

פורסם
  • מחבר

ואם המחשב שלו בחדר והטלויזיה בסלון?  ::)

חח זה המקרה...

וחוץ מזה נגיד והייתי עושה ככה לא יותר פשוט לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרט דרך נגן מסויים וזהו? חח...בכל מקרה אני ישמח אם עוד מישהו יתן עצות,מהלינק של יאיר ראיתי נגן נחמד שעולה 500 שלxennox מחיר סביר ותמיכה בdivx/xvid

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים