עבור לתוכן

רסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל

תודה לעוזרים

פורסם

לאיזו מטרה? קולנוע ביתי או מוזיקה?

פורסם

Nakamichi AV-8. מגבר מדהים!

1600 שקלים אבל אני מאמין שקצת התמקחות ו-1500 לא בעייתי. מכשיר מעולה במיוחד בסטריאו, אבל גם בקולנוע ביתי הוא לא רע בכלל, בטח שלא למחיר כזה.

אני מכיר כה אנשים שקנו אותו למערכות סטריאו בגלל ההגברה המעולה שלו למרות שהוא סראונד ואמור להיות טוב פחות ממגברי סטריאו במחירים שכאלו.

Anatoli.

פורסם

1600.

Anatoli.

איפה מצאת ב1600 ?

פורסם

1600 שקלים אבל אני מאמין שקצת התמקחות ו-1500 לא בעייתי. מכשיר מעולה במיוחד בסטריאו, אבל גם בקולנוע ביתי הוא לא רע בכלל, בטח שלא למחיר כזה.

אני מכיר כה אנשים שקנו אותו למערכות סטריאו בגלל ההגברה המעולה שלו למרות שהוא סראונד ואמור להיות טוב פחות ממגברי סטריאו במחירים שכאלו.

Anatoli.

צודק ב100%! אני ואנטולי הלכנו לשמוע אותו בפיוז ובהתחלה באמת היה קשר לי להאמין שהוא רסיבר סראוונד! הוא היה יותר טוב מכל מגבר סטריאו באותו מחיר פחות או יותר שהיה שם! יש בוא אבל כמה בעיות.. 1. זה שהוא לא תומך בDTS אלא אך ורק בדולבי דיגיטל, 1. כבר לא מייצרים אותו ויהיה קצת קשה למצוא אותו.

חוץ מזה איכות מדהימה ואם אתה מוצא אותו עד 2000 שקל תקנה אותו בלי היסוס בכלל, באמת רסיבר מדהים. ממליץ בחום :)

פורסם
  • מחבר

הרסיבר גם למוסיקה גם לסרטים

ובקשר לרבסיבר שהמלצתם לי ה- Nakamichi AV-8

מישהו יכול לשים בקשה לינק או יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו בחיפה

פורסם

אין לי כל כך מושג איפה אפשר להשיג אותו בחיפה. אני אישית שמעתי אותו עם holy jc בפיוז בגבעתיים.

תסע ברכבת, כך אני עשיתי. במידה ואתה מתכוון להשקיע סכומי כסף רבים במערכת כמה עשרות שקלים לנסיעה שתעשיר את הידע שלך והניסיון, וייתכן שאף תעזור לך לבחור רסיבר שווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

את ה 100 שקל או יותר שתעלה לי כל הנסיעה אני יוכל להשקיע ברסיבר

ובאתרים כמו וואלה שופ סקאל אין רסיברים מומלצים פשוט זה די סיבוך בשבילי להגיע למקומות רחוקים כדי לשמוע אותו

אהה ואם אפשר מהאתר lastprice זה בכלל יהיה טוב

פורסם

יש בוא אבל כמה בעיות.. 1. זה שהוא לא תומך בDTS אלא אך ורק בדולבי דיגיטל

חוץ מזה איכות מדהימה ואם אתה מוצא אותו עד 2000 שקל תקנה אותו בלי היסוס בכלל, באמת רסיבר מדהים. ממליץ בחום :)

לקנות רסיבר לקולנוע ביתי בלי DTS זה באסה אחד גדול. רסיבר מיושן.

ב 2000 שקל הייתי קונה הרבה מאוד דברים אחרים יותר טובים. נקמיצ,י חברה מצויינת, יש לי נגן CD מעולה שלהם, אבל לא להגזים. אין שום סיבה לקנות אותו היום בסכומים המדוברים.

פורסם

לי יש תמיכה בDTS ברסיבר, אני רואה הרבה סרטי DVD ואף פעם לא השתמשי בDTS, לא דבר שכ"כ צריך.

גם ככה לא נראה לי קיימים סרטים שתומכים רק בDTS.

כמעט כל הסרטים היום תומכים בDolby Digital.

פורסם

אין סרטים שתומכים רק ב DTS , אבל אם יש DTS ומערכת טובה אז זה פשוט הרבה יותר טוב. ויש היום הרבה סרטים שתומכים ב DTS במיוחד במקומות שבהם למערכת קולנוע ביתית יש הרבה יתרון (כמו למשל סרטי פעולה משובחים). נכון שלסרטים שעושים בארץ הרבה פעמים מקצצים את ה DTS אבל זה משתנה ויש יותר ויותר.

פורסם

אה באמת? אתה אומר שהDTS יותר איכותי? ואללה לא ידעתי, תמיד הייתי רואה סרטים בDD למרות שחלקם תמכו בDTS :\

אגב אם כבר עסקינו סרטים שקודדו בישראל, באמת מאכזבת אותי האיכות של הסרטים שקודדו בישראל (בעיקר איכות התמונה), לפני כמה זמן קיבלתי סרט ZONE 1 בכלל לא מישראל וראיתי הבדל גדול בין האיכות שלו לבין איכות של סרטים שקודדו בישראל (איכות חרא יחסית), למשל חלק מהסרטים שקודדו בישראל, רואים מין נקודות אפורות\שחורות כאלו במקומות חשוכים, שזה ממש הורס את איכות.

פורסם

זה לא רק קידוד, זה גם ייצור. כשאתה בונה את הסטאמפר שלך אתה יכול לבנות עליו מה שבא לך. ודיסקים של מוזיקה? ההבדל אדיר.

פורסם

זה לא רק קידוד, זה גם ייצור. כשאתה בונה את הסטאמפר שלך אתה יכול לבנות עליו מה שבא לך. ודיסקים של מוזיקה? ההבדל אדיר.

יעני מה התכוונת שהDTS מייצרים את הסאונד בצורה טובה יותר? לא כ"כ הבנתי

מה זה סטאמפר?

פורסם

ה DTS חיי וקיים ומשתמשים בו המון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים