עבור לתוכן

על איזה רסיבר אתם יכולים להמליץ לי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם. אני מחפש לקנות רסיבר לבית. הבעיה שאני לא ממש מכיר סוגי רסיברים שונים ולכן אני צריך עזרה.

קראתי קצת באתר (בעיקר המאמר על מערכות קולנוע ביתיות) ולצערי אני נאלץ להגיד שהיעוד של הרסיבר (שאני מחפש) לא ברור לי, אני רוצה גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים. אכן בעייתי לפי כל מה שקראתי פה.

מה שבעצם חשוב לי ברסיבר זה שהסאונד יהיה ברמה טובה (גם אם לא מושלמת. אין מה לעשות, צריך להתפשר בחיים),  ושיהיו לו הרבה כניסות ויציאות (סך הכל יש הרבה מכשירים שצריך לחבר אליו: טלויזיה, דיוידי, וידאו, CD, מחשב ואולי עוד כמה בעתיד - בתקווה פטיפון).

בנוסף אני גם צריך רמקולים (וסאב וופר והכל!) כי מה שיש לי זה שאריות מסריחות ממערכות ישנות, אבל את זה אני אשמור לפעם אחרת, צריך לחסוך עוד קצת כסף לפני שנוכל להשקיע עוד קצת.

על מה אתם ממליצים לי? אין לי ממש טווח מחירים לתת לכם כי ראיתי שהמחירים נעים החל מכמה מאות שקלים עד לכמה אלפי שקלים ולכן אין לי מושג איפה עומדת המדרגה בין הגרוע לטוב למעולה ואני לא יודע כמה שווה לי להשקיע, אני פתוח להצעות.

פורסם

זה משהו מאוד נחמד באמצע. גם חביב מאוד למוזיקה וגם לסרטים וגם מבחינת התקציב.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=10099

כמובן שאם תעלה בתקציב תוכל להשיג דברים עוד יותר טובים.

פורסם

הדגם שהוצע לך כאן הוא מכשיר טוב, הייתי מציע לך להשקיע למרות הכל בדנון 1803 אן מסדרה 160X. קח את ה-1602 למשל הוא דגם זול יחסית והוא מכשיר מעולה. החיסרון היחיד שלו הוא שהוא אינו חזק מאוד, אך מספק (לדעתי לפחות).

פורסם
  • מחבר

מהתמונות שראיתי שלו זה נראה כאילו הוא כולל בתוכו גם כונן סידי\דיוידי. זה נכון?

גם רשום עליו באחד האתרים "שיטת קידוד דיגיטלית הדוחסת פחות אינפורמציה על גבי ה-DVD וכך מגיעה לסאונד טוב יותר.", מה זה אומר?

פורסם

לפי השאלה אתה מדבר על הפיוניר. לא, אין לו DVD בפנים. הכיסוי פשוט מכסה על לוח ההפעלה שלו (שאתה לא ממש צריך כי יש הכל בשלט). שיטת הקידוד מדברת על המפענחים שיש בו שהם מאוד מתקמים. אחלה רסיבר. VERY GOOD VALUE FOR MONEY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים